Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ανακάλυψαν “Λιάπη” στην Χρυσή Αυγή

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ανακάλυψαν “Λιάπη” στην Χρυσή Αυγή

Συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο εντυπώσεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που ανακάλυψαν τον “Λιάπη” της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για πρώην πολιτευτή του κόμματος, ο οποίος ουδέποτε υπήρξε μέλος.

Ύστερα από καταγγελία εντοπίστηκε το όχημα του εν λόγω ατόμου σταθμευμένο κοντά στην επιχείρηση που διατηρεί στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Όπως διαπιστώθηκε είχε καταθέσει τις πινακίδες το 2012 και εκείνες που έφερε το τζιπ ήταν πλαστές. Συνελήφθη χθες το απόγευμα και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Κατηγορείται για δυο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Αυτό που.. ξέχασαν όμως να τονίσουν τα παπαγαλάκια είναι ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει αποχωρήσει από το φθινόπωρο του 2012, φτάνοντας στο σημείο να συνταχθεί με τους υβριστές του Λαϊκού Συνδέσμου.Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή!

Η λάσπη όμως εκτοξεύτηκε για ακόμη μια φορά, καθώς τα σχετικά “έγκυρα” ρεπορτάζ τιτλοφορούνται: “Πολιτευτής της Χρυσής Αυγής νέος… Λιάπης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-papagalakia-twn-mme-anakalupsan-liaph-sthn-chrush-augh#ixzz2o2fPofoD

Comments Off on Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ανακάλυψαν “Λιάπη” στην Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.