Ακόμα και η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» το παραδέχεται: Καλπάζει με 13% η Χρυσή Αυγή

Υπάρχουν εφημερίδες που δείχνουν φανερά τα κομματικά τους συμφέροντα. Υπάρχουν άλλες που δείχνουν εμφανώς την εμπάθεια τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» διατηρεί τα πρωτεία στην δεύτερη κατηγορία, όντας η εφημερίδα που ξεκίνησε την δια χαλκευμένων στοιχείων, παραποιημένων φωτογραφίων και ασύστολων ψευδών πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Συνεπώς όταν αυτή η εμπαθής εφημερίδα παραδέχεται ανοικτά και στο εξώφυλλό την αδιαφιλονίκητη τρίτη θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μάλιστα με ποσοστό 13%, μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματικότητα που βλέπουν στα κομματικά επιτελεία του Μαξίμου και πανικοβάλλονται.

Ας δούμε τα ποσοστά:

ΣΥΡΙΖΑ: 25%
ΝΔ: 22,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 13%
ΚΚΕ: 6,5%
ΠΑΣΟΚ: 6,5%
ΑΝΕΛ: 5%
ΔΗΜΑΡ: 3,5%

Αυτό που παρατηρούμε σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την ιστοσελίδα bankingnews.gr, είναι ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, μέσα σε 15 μέρες. Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερή, όπως και το μεγάλο ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση η Pulse είχε δείξει άνοδο 1,5% σε 15 μέρες για την Χρυσή Αυγή. Αυτό που φαίνεται είναι ότι η μόνη ουσιαστική διαφορά αυτής της δημοσκόπησης από την προηγούμενη είναι η κατά μία ποσοστιαία μονάδα πτώση του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση πλήττεται καθημερινώς και ετοιμάζεται για την αποχώρηση της. Είναι δεδομένο ότι τα ποσοστά είναι χαλκευμένα και ότι δεν υπάρχουν 6,5% πασόκοι στην Ελληνική Κοινωνία. Απλώς οι εταιρίες παρουσιάζουν αυτό το ποσοστό για να δημιουργείται μια ψευδεπίγραφη εικόνα ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πάνω από το 30%.

Όμως πλέον όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης ετοιμάζονται για την πτώση της, οπότε σιγά σιγά το ΠΑΣΟΚ θα ξεφουσκώνει, ακολουθούμενο από την ΝΔ, μέχρι να δούμε την πραγματική εικόνα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-h-efhmerida-twn-fwtomontaz-to-paradechetai-kalpazei-h-chrush-augh#ixzz2o7FfSy9b

Comments Off on Ακόμα και η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» το παραδέχεται: Καλπάζει με 13% η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.