Σαθρό κατηγορητήριο: Υπερήλικας εβραϊκής καταγωγής απολογήθηκε ως μέλος “τάγματος εφόδου” του Αγίου Παντελεήμονα!

Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει πως η σκευωρία με την οποία στήθηκε η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και σε πολλά σημεία έχει καταντήσει τραγελαφική! Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις, αλλά ούτε και με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή τσουβαλιάζονται σε ένα σαθρό κατηγορητήριο, καθώς πρέπει με κάθε θυσία να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης”, γεγονός που δεν αποδεικνύεται από πουθενά!

Ενδεικτικό της σπουδής και της προχειρότητας με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο της Χρυσής Αυγής είναι η χθεσινή κλήση σε απολογία στις ανακρίτριες του Α.ΜΠ. για ένταξη σε “τάγμα εφόδου” της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι υπερήλικας, περίπου 60 χρονών, με προβλήματα υγείας και εβραϊκής καταγωγής.

Και μόνο στην θέα του ανθρώπου, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πως ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με αξιόποινη ή βίαια ενέργεια. Όπως δήλωσε στην απολογία του ως κάτοικος της περιοχής δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του ποτέ κάποια αξιόποινη ή βίαιη ενέργεια από μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ μέρος σε κάτι τέτοιο. Επισήμανε ακόμη πως μόνο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής βοηθούσαν τους κατοίκους της περιοχής με την παρουσία τους και διανομές τροφίμων.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος δεν κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση, αλλά η εμπλοκή του σε αυτήν την σκευωρία είναι ενδεικτική του πόσο έωλο είναι το κατηγορητήριο, με το οποίο συνεχίζουν και παραμένουν παράνομα στην φυλακή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sathro-kathgorhthrio-pou-katarreei-kathhmerina-uperhlikas-ebraikhs-katagwgh#ixzz2o3Yp45Ml

Comments Off on Σαθρό κατηγορητήριο: Υπερήλικας εβραϊκής καταγωγής απολογήθηκε ως μέλος “τάγματος εφόδου” του Αγίου Παντελεήμονα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.