12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του Πασόκ, γιατί χρηματοδοτείται ακόμα;

12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του Πασόκ, γιατί χρηματοδοτείται ακόμα;

Κατέστρεψαν την οικονομία, ξεπούλησαν την χώρα και τους πληρώνουμε ακόμα.

Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, με το ένα στέλεχος να καταφέρεται κατά των άλλων, αφού πρώτος ο κ. Βενιζέλος “τα έβαλε” με την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη του κόμματός του. O οικονομικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Σαλαγιάννης έκανε αναφορά στα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και τα συνέκρινε με τις προηγούμενες περιόδους.

Ο Σαλαγιάννης είπε πως οι συνολικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι 110.000 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατά μέσο όρο 2 εκατ. ευρώ. Πρόσθεσε πως την επόμενη χρονιά το ΠΑΣΟΚ θα δικαιούται 2,6 εκατ. ευρώ από κρατική χρηματοδότηση, όταν το 2013 χρωστούσε σε τράπεζες 11 εκατ. και το 2014 χρωστάει 12 εκατ.

Είπε πως το 2011 η κρατική χρηματοδότηση για το ΠΑΣΟΚ ήταν 22 εκατ.(!), ενώ συμπλήρωσε πως ούτε ένα ευρώ από τη χρηματοδότηση δεν κατευθύνεται στα ταμεία του κόμματος. Σε σχέση με τα έξοδα είπε πως στα προηγούμενα γραφεία μόνο οι λογαριασμοί της ΔΕΗ άγγιζαν τα 13.000 ευρώ, ενώ σήμερα τα ενοίκια που πληρώνει το κόμμα περιορίζονται στα 7.500 ευρώ. Σημείωσε πως το βασικό έσοδο του κόμματος πλέον προέρχεται από τις προσφορές των βουλευτών, οι οποίες φτάνουν τα 17.000.

Τέλος αναφορικά με τους εργαζόμενους είπε πως 245 άτομα πληρώνονταν πέρυσι στις αρχές του χρόνου και παράλληλα υπήρχαν 118 αποσπασμένοι. Μόνο για την περίοδο 2006 έως 2011 προσελήφθησαν 60 άτομα. Σήμερα το κόμμα απασχολεί 83 άτομα και το ΙΣΤΑΜΕ 6. Επίσης είπε ότι φέτος απολύθηκαν 60 άτομα, τα οποία δεν εμφανίζονται καν στο κόμμα.

Βέβαια ο Σαλαγιάννης δεν έκανε καμία αναφορά στην μαύρη τρύπα των 114.000.000 ευρώ που κάνανε φτερά από τα ταμείο του Πασόκ. Σημειώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα 114 “μαύρα” εκατομμύρια που χάθηκαν χωρίς παραστατικά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τα οποία υπάρχει ολόκληρος φάκελος που παραμένει κλειδωμένος κατόπιν άνωθεν πολιτικής εντολής στα συρτάρια της Δικαιοσύνης.

[youtube=http://youtu.be/d90sdilDcxE]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/12-ekat.-eurw-to-ameso-chreos-tou-pasok-giati-chrhmatodoteitai-akoma#ixzz2oFdsEJcB

Comments Off on 12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του Πασόκ, γιατί χρηματοδοτείται ακόμα;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.