Ηχούν οι σάλπιγγες της διαπλοκής: Αντωνάκη, τον Μάιο να μας αδειάσεις τη γωνιά!

Ηχούν οι σάλπιγγες της διαπλοκής: Αντωνάκη, τον Μάιο να μας αδειάσεις τη γωνιά!

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να λέει και να ξαναλέει πως εθνικές εκλογές θα γίνουν το… 2016, αφού η συγκυβέρνησή του βγάλει… τετραετία, αλλά άλλες είναι οι «συμβουλές» (και οι βουλές) των «νταβατζήδων», οι οποίοι του «συνιστούν» τριπλές εκλογές στις 25 Μαΐου του 2014, γιατί τον… συμφέρουν.Και βέβαια, όλοι γνωρίζουν πως ότι κι αν κάνει ο φον εκλογές δεν ξαναπαίρνει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Όλοι με πρώτους τους «νταβατζήδες», οι οποίοι μελετούν καθημερινά τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις (τις κρυφές κι όχι αυτά τα σαπάκια που βγάζουν στη δημοσιότητα…). Γιατί, λοιπόν, οδηγούν τον μέχρι πρότινος εκλεκτό τους στην πρόωρη πολιτική αυτοκτονία; Προφανώς θέλουν να τον ξεφορτωθούν, διότι βλέπουν πως δεν τραβάει πλέον, οπότε τους είναι άχρηστος.

Ιδού το σχετικό άρθρο του κυριακάτικου «Βήματος» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Οι σάλπιγγες ηχούν, ο αγώνας αρχίζει. Το νέο έτος θα μας φέρει βαθιές πολιτικές αλλαγές όποιος και αν είναι ο νικητής. Από τα σκάνδαλα στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων έως το σκάνδαλο-οπερέτα με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, αυτά θα απασχολούν την Κοινή Γνώμη από τις αρχές του έτους έως τα τέλη του Μαΐου – οπότε και αναμένεται να στηθούν οι κάλπες που θα είναι πιθανώς δύο, ενδεχομένως τρεις. Η διενέργεια εκλογών με τρεις κάλπες την ίδια ημέρα και τους πολίτες να καλούνται να ψηφίσουν για νέα Βουλή, ευρωβουλευτές και δημοτικούς άρχοντες φαίνεται να συζητείται σοβαρά στον χώρο της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Οι τριπλές εκλογές αποκλείουν το ενδεχόμενο να χάσει λ.χ. τη μάχη των ευρωεκλογών η κυβέρνηση και να ξεσηκωθεί η αντιπολίτευση με όλες τις προβλέψιμες συνέπειες. Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς μελετά προσεκτικά, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα».

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hchoun-oi-salpigges-ths-diaplokhs-antwnakh-ton-maio-na-mas-adeiaseis-th-gwn#ixzz2oWYj4f2O

Comments Off on Ηχούν οι σάλπιγγες της διαπλοκής: Αντωνάκη, τον Μάιο να μας αδειάσεις τη γωνιά!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.