Δεν ξεπουλάνε μόνο εκτάσεις φιλέτα, χαρίζουν κιόλας!

Δεν ξεπουλάνε μόνο εκτάσεις φιλέτα, χαρίζουν κιόλας!

Την ίδια ώρα που το μνημονιακό ψευδοκράτος Σαμαριστάν-Γραικυλιστάν δηλώνει ότι αναζητά «επενδυτές» για να ξεπουλήσει όσο-όσο την εθνική περιουσία, από την άλλη μεριά χαρίζει τεράστιες εκτάσεις- φιλέτα! Όχι βέβαια στους δυστυχισμένους εξ’ αιτίας του Μνημονίου Έλληνες, αλλά στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, για να φτιαχτεί… Μουσείο για το Ολοκαύτωμα. Όλα τ’ άλλα τα’ χαμε, αυτό μας έλλειπε! Ιδού η σχετική είδηση, από την σελίδα του ΚΙΣ:

«Μετά από συζητήσεις μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης υπεγράφη την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου,  σε μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνικό Εβραϊσμό και την Ελλάδα, Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη Μουσείου και Εκπαιδευτικού Κέντρου για το Ολοκαύτωμα σε μία έκταση 12.000 τ.μ. στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Η δημιουργία ενός Μουσείου και Εκπαιδευτικού Κέντρου για το Ολοκαύτωμα υπήρξε μια μακροχρόνια επιθυμία της Κοινότητάς μας…».

Πέρα από το χάρισμα (λες και είναι τ’ αμπέλια των πατεράδων τους…), δε βλέπουμε να διευκρινίζεται πουθενά στο παραπάνω δημοσίευμα, με ποιού τα έξοδα θα φτιαχτεί το μουσείο. Γιατί κάτι μας λέει πως κι αυτό εμείς θα το πληρώσουμε;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ki-omws-to-ellhniko-kratos-charizei-ektaseis-sto-kis-gia-na-ftiachtei-mouse#ixzz2oWvSBM2E

Comments Off on Δεν ξεπουλάνε μόνο εκτάσεις φιλέτα, χαρίζουν κιόλας!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.