Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά τα Χριστούγεννα κάποιοι αντιστέκονται ακόμα – Νομίζω ότι το βίντεο αυτό ήταν το συγκινητικότερο από αυτά που έχω δει στη ζωή μου. Όση ώρα το παρακολουθούσα με διαπερνούσε ρίγος και ομολογώ ότι ένοιωσα δέος, πόνο , θλίψη και ντροπή, κυρίως ντροπή, γιατί ξεχάσαμε… Ξεχάσαμε ως λαός τις κλασικές και πατροπαράδοτες ΑΞΙΕΣ, που μας διακατείχαν τόσα χρόνια. Γίναμε προοδευτικοί. Και τελικά μέσα από αυτή την πρόοδο χάσαμε τα πάντα. Ισοπεδωθήκαμε. Και όσοι αντισταθήκαμε, ήμασταν γραφικοί, οπισθοδρομικοί, συντηρητικοί…και ωω τελικά φασίστες. Ας χαίρονται την “πρόοδό” τους λοιπόν. Εμείς θα συνεχίσουμε. Χωρίς φόβο. Με περισσότερο πάθος. Για να ξαναπιστέψουμε στο όνειρο, στην ελπίδα, στην Ελλάδα μας. Μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι περήφανη που ακολουθώ ιδεολογικά τη Χ.Α. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Χρόνια πολλά και καλή Λευτεριά στους διωκόμενους Εθνικιστές! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Π.Π.- ΦΥΣΙΚΟΣ

Οι δολοφόνοι των Ελλήνων: «Δεν μειώνουμε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, να πεθάνετε από το κρύο»

Αρχηγέ μας, περήφανε αϊτέ της Μάνης, ήρωα -Αγωνιστή.

Απροσκύνητοι και γενναίοι συναγωνιστές Χ.Παππά και Ι.Λαγέ και σε όλους τους συναγωνιστές που είναι παντελώς άδικα προφυλακισμένοι, σας ευχόμαστε από τα βάθη της ελληνικής ψυχής μας, η Γέννηση του Χριστού μας, να ελευθερώσει το Έθνος και εσάς, από την βαριά σκιά της σκλαβιάς και της προδοσίας που σκέπασε την πατρίδα μας. Και αυτές τις Άγιες Μέρες να ξέρετε η σκέψη μας είναι κοντά σας και στα συγγενικά σας πρόσωπα που δοκιμάζονται μαζί σας. Σύντομα οι δυνάμεις του σκότους θα εκδιωχθούν από την Ελλάδα και μια νέα αυγή, ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα φωτίσει και θα φέρει την κάθαρση και την λύτρωση. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Α.Γ.Α. – Ε.Α.

Καταρρέει ο φίλος του Σαμαρά – Θρήνος στο Μαξίμου: Υπουργοί κατονομάζουν τον Ερντογάν ως εγκέφαλο των σκανδάλων

Καλή σας ημέρα. Εύχομαι στις Ελληνίδες και στους Έλληνες Καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία. Εύχομαι καλή Λευτεριά στους αδίκως και αντισυνταγματικά προφυλακισμένους βουλευτές και στον Αρχηγό μας! Και τέλος εύχομαι καλή Λευτεριά στην πολύπαθη Πατρίδα μας.

Βασιλική

Μνημείο προς Τιμή των Hρώων Γιώργο Φουντούλη – Μανώλη Καπελώνη

Αρχηγέ μας, εύχομαι σε όλους τους αγωνιζόμενους εθνικιστές, καλά Χριστούγεννα. Ο Χριστός που γεννάται να φέρει την ελευθερία σας και την αισιοδοξία σε όλους τους Έλληνες. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι την τελική νίκη, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα στην Ελλάδα μας. Χρόνια πολλά Αρχηγέ! Θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους.

Κ.Σ.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά

Χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Αντένα ειπώθηκε ότι οι μίζες ίσως να φτάνουν στο αστρονομικό ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων! Εκεί μέσα φαίνεται γινόταν επί Αντρέ πασά και Σημίτ αγα το γλέντι με τους τριακόσιους κλέφτες! Χρέος επαχθές και επονείδιστο! Εγκλήματα ειδεχθή με δομή και οργάνωση εγκληματικής συμμορίας! Τύφλα έχουν μπροστά τους η Καμόρα, η Κόζα Νόστρα και η Μαφία! Χρόνια πολλά και καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας.

Παναγιώτης Β.

Ευχές από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής σε όλους τους Έλληνες

Γιατί κάποιους να τους αποκαλούμε “Ανθέλληνες”. Μήπως είναι πιο ευδόκιμος ο όρος “ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ” αφού το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την Ελληνική Παιδεία, να αποδιοργανώνουν την Ελλάδα, να οδεύουν προς την πλήρη εξάλειψη των εργαζομένων, να προσφέρουν απλόχερα σε κάποιους ξένους τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, να κλέβουν ασύστολα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, να διώχνουν τους Έλληνες από την Ελλάδα, να πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις από εργαζόμενους που πλήρωναν τα ασφάλιστρα για δεκαετίες και πολλά άλλα. Όμως, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Θα σηκώσει το κεφάλι της και πάλι, και θα ξαναφέρει στους πραγματικούς Έλληνες την πολυπόθητη λευτεριά και την αναγνώριση! Ας μην ξεχνάμε ότι οι ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ και οι ΤΕΧΝΕΣ γεννήθηκαν στο Ελληνικό Χώμα, από Ελληνικά μυαλά και ικανότητες, όταν οι άλλοι κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου. Χρόνια σας πολλά, καλή Λευτεριά στον Αρχηγό και τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Αλέξανδρος ο Έλληνας.

«Συναγερμός» στην Αντιτρομοκρατική για βίντεο τρομοκρατών: Στην παρουσίαση γιατί δεν πήγανε;

Κι’ όμως εν έτει 2013 το πολιτικό φρόνημα διώκεται!! Ενώ καθημερινά η κοινωνία μας χειμάζεται από την οικονομική κρίση που είναι απόρροια της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής την περασμένη εβδομάδα μάθαμε έκπληκτοι, από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης ,ότι η αστυνομία προέβηκε στη σύλληψη ενός Ταγματάρχη του ελληνικού στρατού ,επικεφαλή μονάδας ειδικών δυνάμεων στην Αγρία Βόλου, λόγω παράνομης κατοχής όπλων! Αναμφίβολα όμως η σύλληψη του εν λόγω ελληνόψυχου αξιωματικού ,που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στο στρατιωτικό εισαγγελέα έγινε ,διότι είναι υποστηρικτής του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής !!Το περιστατικό αυτό συνέβηκε ,ενώ έχουν προηγηθεί οι παράνομες προφυλακίσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, καθώς και οι μη νόμιμες διώξεις άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής! Παρατηρούμε λοιπόν ότι η εθελόδουλη, προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που είναι υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, εν έτει 2013 διώκει το πολιτικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών για να τους εκφοβίσει, ώστε να μην στραφούν μαζικά στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών! Αυτό όμως που θα καταφέρουν είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι πολίτες παρατηρώντας με απέχθεια όλες τις παράνομες πράξεις της εθνοκτόνας συγκυβέρνησης αφυπνίζονται και κατανοούν ότι το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της χώρας υπηρετούσε, με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, τα ξένα κέντρα εξουσίας ,τα οποία τώρα διατάσσουν τα υποχείρια όργανά τους (ΝΔ και ΠΑΟΚ) να προχωρήσουν στη λυσσαλέα δίωξη της Χρυσής Αυγής βλέποντας την τεράστια άνοδό της! Συμπερασματικά, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο στόχαστρο όλων εκείνων που εδώ και χρόνια επιβουλεύονται την πατρίδα μας, καθώς είναι σαφές, ότι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας (π.χ. ο σημαντικός ορυκτός πλούτος της και το καίριο γεωστρατηγικό σημείο της) θα ακολουθήσει ανεξάρτητη εθνική και οικονομική πολιτική, που δεν θα υπαγορεύεται από τα αλλότρια ανθελληνικά κέντρα εξουσίας!

Θεοφάνης Θ. Γ.Οικονομολόγος-Διεθνολόγος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-dekembriou-2013#ixzz2oX70Kxba

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.