ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Μ’ ένα πραγματικά απίστευτο θέμα, εκλογικής φύσεως, ασχολείται άρθρο του Κ. Ζούλα στην «Καθημερινή»: «Το παράδοξο των ευρωεκλογών: Μπορεί το δεύτερο κόμμα να έχει περισσότερες έδρες…». Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος, πρόκειται για ένα τεχνικό λάθος κατανομής των εδρών στο εκλογικό σύστημα των ευρωεκλογών (που έχουν ανακαλύψει δύο εκλογολόγοι), με το οποίο το δεύτερο κόμμα θα βγάλει περισσότερες έδρες από το πρώτο!
Αφού, λοιπόν, εξηγεί τον τρόπο που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, το άρθρο καταλήγει ως εξής:
«Το παράδοξο κατόπιν τούτων είναι γιατί, ενώ το «καραμπινάτο» αυτό τεχνικό λάθος έχει κοινοποιηθεί στα κόμματα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση».

Και σας ερωτούμε: γιατί τα κόμματα ενώ γνωρίζουν δεν αντιδρούν; Μήπως επειδή θεωρούν δεδομένο ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές πρώτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή;

πηγή

Comments Off on ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.