ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

elam

Άσχημα μαντάτα από την Κύπρο μας, φέρνει το Ευρωβαρόμετρο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνά του, το 91% των Κυπρίων δεν έχουν εμπιστοσύνη στα κόμματα, το 82% δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές, ενώ το 74% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Επίσης, το 97% των Κυπρίων χαρακτηρίζει την οικονομική κατάσταση στη χώρα «κακή» έως «πολύ κακή», ενώ μόνο το 3% εκφράζει αντίθετη άποψη. Για τους επόμενους 12 μήνες το 7% των Κυπρίων βλέπει βελτίωση της κατάστασης, το 72% επιδείνωση και το 19% στασιμότητα.
Στην ερώτηση για το πως είναι η προσωπική επαγγελματική τους κατάσταση, οι Κύπριοι σε ποσοστό 27% απαντούν «καλή» και 39% «κακή», την ίδια ώρα που οι μέσοι όροι των απαντήσεων στην ΕΕ ήταν 54% και 29%.
Απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους, οι Κύπριοι σε ποσοστό 58% την χαρακτηρίζουν «κακή» έως «πολύ κακή», ενώ το 42% την χαρακτηρίζει «καλή» έως «πολύ καλή». Για τον νέο χρόνο, το 4% προβλέπει βελτίωση, το 50% επιδείνωση και το 42% στασιμότητα.
Για την κατάσταση της απασχόλησης, το 98% των Κυπρίων τη χαρακτηρίζει «κακή» έως «πολύ κακή», και μόνο το 2% θεωρεί ότι είναι «καλή». Για τους 12 επόμενους μήνες μόνο το 5% προβλέπει βελτίωση της κατάστασης στην Κύπρο στον τομέα της απασχόλησης, ενώ το 74% προβλέπει περαιτέρω επιδείνωση.
Στην ερώτηση σε ποιά κατεύθυνση κινείται η χώρα, το 64% των Κυπρίων θεωρεί ότι βρίσκεται σε λάθος πορεία, ενώ μόνο το 13% πιστεύει ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
Στην ερώτηση, εάν η ΕΕ είναι υπεύθυνη για τη σημερινή λιτότητα το 77% των Κυπρίων απάντησε «ναι» και το 19% «όχι».
Στην ερώτηση, εάν υποστηρίζουν την ΟΝΕ και το ευρώ, το 44% των Κυπρίων τάχθηκε υπέρ και το 52% κατά. Τέλος, εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μόνο το 17% των Κυπρίων, ενώ το 75% απάντησε «όχι».

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά τα ευρήματα; Πως τελείωσαν τα ψέματα, ήρθε η ώρα του ΕΛΑΜ!

 

πηγή

Comments Off on ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.