ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

20131227_171730

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και μέλος της Κ.Ε. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαος Λεμοντζής παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κέρκυρα. 

Εκεί αναλύθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση όπως:

  • Το παρασκήνιο της παράλογης και παράνομης δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  • Το σαθρό κατηγορητήριο με το οποίο κρατούνται προφυλακισμένοι ΑΔΙΚΩΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.Μιχαλολιάκος καθώς και οι Βουλευτές του Κινήματος Χ.Παππάς και Ι. Λαγός.
  • Στην συνέντευξη αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου και στις αιτήσεις αποφυλακίσεως των προφυλακισμένων συναγωνιστών όπου απορρίφθηκαν για γελοίους λόγους, όπως πχ πως υπήρχαν στην κατοχή τους κάποια βιβλία!
  • Ειδική αναφορά έγινε και για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αναστολή χρηματοδότησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ΑΛΛΑ και στην συνέχισης των κοινωνικών δράσεων!
  • Στην συνέντευξη τύπου ετέθησαν και θέματα της τοπικής κοινωνίας της Κέρκυρας όπως το Νοσοκομείο, όπου η ανθελληνική κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Υγείας του Άδωνη έχει κυριολεκτικά αποδυναμώσει και απαξιώσει.

Σε λίγη ώρα θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κέρκυρα παρουσία του κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πλήθους κόσμου.

Η τελετή των εγκαινίων αλλά και η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση θα μεταδoθούν από το xryshaygh.blogspot.gr μετά την ηλεκτρονική επίθεση που δέχεται το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

πηγή

Comments Off on ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.