Ο μυστικός στρατός των Αμερικανοσιωνιστών

Ο μυστικός στρατός των Αμερικανοσιωνιστών

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν καλούσε το 1998, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς δυτικών μυστικών υπηρεσιών και σιωνιστικών ΜΜΕ, τους μουσουλμάνους να σκοτώνουν Αμερικανούς και Ιουδαίους με το πρόσχημα της απελευθέρωσης των ισλαμικών λαών από την καταπίεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Ο Μπιν Λάντεν ήταν για τους πολιτικούς και της κυβερνήσεις της Δύσης, όπως και για τα ΜΜΕ, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα και ο εχθρός Νο. 1 των δυτικών δημοκρατιών. Εάν οι μουσουλμάνοι έπαιρναν στα σοβαρά την προτροπή του θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την Αλ Κάιντα ένα εγκληματικό κυνηγητό Αμερικανών και Ιουδαίων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Απ’ εναντίας όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σχεδόν κανένας Ιουδαίος ή Ισραηλινός δεν φονεύθηκε  από την Αλ Κάιντα ενώ οι Αμερικανοί που φονεύθηκαν από αυτή την οργάνωση είναι σχετικά πολύ ολίγοι. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία δεν έχουν υπάρξει επιθέσεις της Αλ Κάιντα σε ισραηλινά εδάφη, ισραηλινές εγκαταστάσεις στο εξωτερικό ή εναντίον ισραηλινών πολιτών. Επίσης καμία τρομοκρατική επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε εναντίον ευρωπαίων ή αμερικανών Ιουδαίων εκτός της επίθεσης στο World Trade Center της Νέας Υόρκης. Χάριν όμως της ανάλυσης αυτής ας υποθέσουμε ότι οι 3000 άνθρωποι, κυρίως αμερικανοί πολίτες, που έχασαν την ζωή τους στους Δίδυμους Πύργους ήταν αποτέλεσμα ενεργειών αυτής της οργάνωσης.

Τα θύματα της Αλ Κάιντα παγκοσμίως είναι σχεδόν καθ’ ολοκληρία μουσουλμάνοι, πάντως όχι Ιουδαίοι ή Αμερικανοί. Στο Ιράκ η Αλ Κάιντα έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες σιίτες μουσουλμάνους, σε μια προσπάθεια να ασπαστεί η χώρα αυτή το θρησκευτικό δόγμα των σουνιτών σαλαφιστών ή βαχαμπιστών. Στο Πακιστάν στην δεκαετία του 2000 έχουν γίνει περίπου διακόσιες τρομοκρατικές επιθέσεις της Αλ Κάιντα με θύματα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους. Στην Αλγερία η οργάνωση «Ισλαμιστές του Μαγρέμπ», θυγατρική της Αλ Κάιντα, έχει σκοτώσει σε έναν κρυφό πόλεμο που διαρκεί πάνω από είκοσι χρόνια περίπου 200.000 μουσουλμάνους. Πρόσφατα στην επέμβαση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Λιβύη η Αλ Κάιντα συνεργάστηκε με τους υποτιθέμενους εχθρούς της εναντίον του μουσουλμάνου Καντάφι. Στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας η Αλ Κάιντα πολεμά στα ίδια «χαρακώματα» με τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς. Στην Σερβία η Αλ Κάιντα πολεμούσε στο πλευρό των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα και να ανεξαρτητοποιηθεί η επαρχία της Σερβίας Κόσσοβο. Στην Ρωσία η Αλ Κάιντα πολέμησε στο πλευρό των Τσετσένων, κατ’ εντολή των ΗΠΑ, για να αποσταθεροποιήσει την Ρωσική Συνομοσπονδία. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αναφέροντας και άλλα παραδείγματα από την Κίνα, την Ινδία και την Αφρική, αλλά νομίζουμε ότι έχει γίνει κατανοητό ακόμη και στον πλέον δύσπιστο αναγνώστη ότι η Αλ Κάιντα παίζει σημαντικότατο ρόλο στις κρυφές ή φανερές στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση των εντολέων τους Αμερικανοσιωνιστών. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες η Αλ Κάιντα λειτουργεί με διαχειριστική και οικονομική βοήθεια των Σαουδαράβων, ενώ ελέγχεται στρατηγικά από την CIA και την MI6.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Αλ Κάιντα έχουν τους εξής στόχους:

1.Να τροφοδοτήσουν με φόβο και φρίκη τις δυτικές κοινωνίες και να δικαιολογηθούν έτσι τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες και επεμβάσεις σε ξένες χώρες. Οι επεμβάσεις αυτές έχουν στόχο πάντα την εκπλήρωση αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων που έχουν εξυφανθεί πριν πολλές δεκαετίες.

2.Να πυροδοτήσουν εμφύλιους πολέμους σε μουσουλμανικά κράτη έτσι ώστε να υπάρχει η δικαιολογία στρατιωτικών επεμβάσεων ξένων δυνάμεων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σωρηδόν σε πρώην αποικίες της Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας.

3.Με την προαγωγή του θρησκευτικού φανατισμού στις ισλαμικές χώρες εμποδίζεται η επιστημονική και βιομηχανική ανάπτυξη αυτών των χωρών και αυξάνεται η υποτέλειά τους στο βιομηχανικό κατεστημένο των ΗΠΑ και των βόρειων χωρών της ΕΕ.

4.Η αποσταθεροποίηση περιοχών και κρατών που αντιστέκονται στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών, όπως της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν και της Συρίας.

Όλες λοιπόν οι επιχειρήσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα φέρουν την υπογραφή αμερικανοσιωνιστικής στρατηγικής και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της στρατηγικής. Από πολιτικής άποψης η Αλ Κάιντα είναι ο ισλαμικός μυστικός στρατός της CIA και της MI6, ήτοι των Αμερικανοσιωνιστών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mustikos-stratos-twn-amerikanosiwnistwn#ixzz2ofplkQ6L

Comments Off on Ο μυστικός στρατός των Αμερικανοσιωνιστών

Filed under Διεθνή

Comments are closed.