ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: ΑΛΛΟΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

tromaktiko6-580x385

Είδηση σχετικά με το που πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί, είχε γνωστή καθεστωτική ιστοσελίδα. Στην είδηση αναφερόταν με ειρωνικό τρόπο στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΠΑΡΑΛΟΓΗ φυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Άλλοι στην Αθήνα, άλλοι στην επαρχία και άλλοι στον… Κορυδαλλό. Κάπου εκεί πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο μόνος από την πολιτειακή ηγεσία της χώρας που βγήκε εκτός Ελλάδος ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος πήγε στη Γερμανία για να περάσει τις γιορτές με  την οικογένειά του καθώς οι δυο του κόρες ζουν εκεί. 

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έμεινε στην Αθήνα καθώς έχει συνεχείς συσκέψεις με τους υπουργούς ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου. Στόχος του να καταφέρει να μεταβεί έστω και για ένα διήμερο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο παρέα με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά για το Αθαμάνιο Άρτας, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετέβη στην έδρα του ΟΗΕ με αποστολή της βουλής και επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του. Ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραμείνουν στην Αθήνα. Όσο για τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο πέρασε τις γιορτές στον Κορυδαλλό».

Χαρά μεγάλη, λοιπόν, για την φυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου. Μόνο που κάποιοι νομίζουν ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα (προφανώς γιατί έτσι τους συμφέρει…). Αλλά η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Κι όπως φέτος βρέθηκε στα κάτεργα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έτσι του χρόνου τέτοιον καιρό μπορεί να βρίσκονται εκεί κάποιοι άλλοι. Και ο νοών νοείτω!

πηγή

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: ΑΛΛΟΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…