Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα – Φωτορεπορτάζ

Πάνω από 500 εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Πρέβεζας. Με μία πρωτάκουστη, για τα δεδομένα της πόλης, συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή εγκαινιάζει άλλο ένα κάστρο του Εθνικού Αγώνα ενάντια στην Ξενοκρατία.

Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Κεντρικοί ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν οι Βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιοπουλος καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης.

Ως «αντίδραση» το σύστημα έβαλε και πάλι τον αριστερίστικο θίασο 15 γραφικών, τους οποίους η αστυνομία άφησε ανενόχλητους να παρανομούν, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις. Εν τέλει βεβαίως δεν μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα μίας συγκέντρωσης που απηχούσε το κλίμα ολόκληρης της πόλης.

Παρά, λοιπόν, τις εξαγγελίες των νεοδημοκρατών ότι η Χρυσή Αυγή «κλείνει γραφεία» και παρά τις απειλές των αριστερών τρομοκρατών, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει και ανοίγει συνεχώς νέα γραφεία σε ολόκληρη την επικράτεια. Σε πείσμα του πολέμου που ασκεί εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, το κράτος και το παρακράτος, εμείς συνεχίζουμε τον νόμιμο και έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sta-egkainia-twn-newn-grafeiwn-ths-chrushs-aughs-sthn-prebeza#ixzz2oo2ixWoy

Comments Off on Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.