ΟΔΗΓΟΣ Μ.ΛΙΑΠΗ «Αμα σου τραβήξω κανένα κατακέφαλο θα σου πω εγώ!»

Φαίνεται ότι η δημοσιότητα της πρωτοφανούς απάτης από τον πρώην τζαμπατζή υπουργό Μιχάλη Λιάπη έχει προσδώσει εκνευρισμό τόσο στον ίδιο, αν δεχτούμε ότι πήγε στη εξωτική Μαλαισία για να… ξεχαστεί και να ηρεμήσει όπως είπε ο ίδιος, αλλά και στον…οδηγό του!

Ο κ.Λιάπης όταν έφτασε στα πάτρια εδάφη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του με τον οδηγό του με κατεύθυνση προς το σπίτι του. Ομως, όταν έφτασαν εκεί αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός αποφάσισε να μην αποβιβαστεί και συνέχισε μαζί με τον οδηγό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, ο οδηγός του κ. Λιάπη επέστρεψε μετά από μισή ώρα στο σπίτι του πρώην υπουργού, προφανώς για να πάρει κάποια πράγματα, και επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που έκαναν τη δουλειά τους.

Ο άκρως προκλητικός οδηγός του πρώην υπουργού επιτέθηκε εκτοξεύοντας… γαλλικά κατά του οπερατέρ του Star. «Καλά μ… είσαι; Θες τίποτα μπουνιές να φας; Τι με τραβάς; Τι με τραβάς; Τι με τραβάς ρε μ….;» είπε και πρόσθεσε: «Αμα σου τραβήξω κανένα κατακέφαλο θα σου πω εγώ!»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on ΟΔΗΓΟΣ Μ.ΛΙΑΠΗ «Αμα σου τραβήξω κανένα κατακέφαλο θα σου πω εγώ!»

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.