Η Πατρίδα αυτοκτονεί: Ακόμη δύο τραγικοί αυτόχειρες στην Ελλάδα του μνημονίου

Η Πατρίδα αυτοκτονεί: Ακόμη δύο τραγικοί αυτόχειρες στην Ελλάδα του μνημονίου

Έμπορος αυτοπυροβολήθηκε στην Θεσσαλονίκη για να μην συλληφθεί για μικροαπάτες!

Νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας πυροβολήθηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα δίνοντας τέλος στη ζωή του. Πρόκειται για έμπορο αυτοκινήτων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις 8 ετών και 9 μηνών κάθειρξης για απάτες και πλαστογραφία.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθεί, ο άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι του νωρίς το μεσημέρι. Απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του και τελικά, έπειτα από δύο και πλέον ώρες άκαρπων διαπραγματεύσεων, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς.

Αυτοκτόνησε ο μαέστρος της φιλαρμονικής Χίου λόγω οικονομικών προβλημάτων

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου Στ. Ν.. Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου απομονώθηκε στο υπόγειο του Δημαρχείου Χίου, χώρος όπου η φιλαρμονική κάνει πρόβες και εκεί έβαλε τέρμα στη ζωή του. Τον αυτόχειρα εντόπισαν εντός του κτιρίου φιλικά του πρόσωπα που τον αναζητούσαν από το μεσημέρι της Κυριακής. Παρά τις επίμονες κλήσεις ο Στ. Ν. δεν απαντούσε γεγονός που κίνησε τις υποψίες συγγενικών και φιλικών του προσώπων. Από την Αστυνομία θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η οικονομική κατάσταση του 48χρονου σε συνδυασμό με τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αποτέλεσαν την κύρια αιτία της αυτοχειρίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-patrida-autoktonei-akomh-duo-tragikoi-autocheires-sthn-ellada-tou-mnhmoni#ixzz2ozrWlmsC

Comments Off on Η Πατρίδα αυτοκτονεί: Ακόμη δύο τραγικοί αυτόχειρες στην Ελλάδα του μνημονίου

Filed under ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Comments are closed.