Πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή και στην Πρέβεζα! Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το νέο κάστρο του Εθνικισμού στην Ήπειρο

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου στην Πρέβεζα παρευθρέθηκαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, ενώ παρόντα ήταν και πολλά τοπικά στελέχη από την Ήπειρο. Στις ομιλίες που ακολούθησαν του αγιασμού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και κατήγγειλαν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών του κόμματος, την απόφαση για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ενώ επανέλαβαν τις πολιτικές μας θέσεις για διέξοδο από την οικονομική κρίση.

[youtube=http://youtu.be/vTeFn-_VDZ8]

Ο Ηλίας Παναγιώταρος διάβασε μήνυμα του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά, ο οποίος εξέφραζε τη συγκίνησή του για τον αγώνα των μελών της Χρυσής Αυγής παροτρύνοντας να δημιουργηθούν νέοι πυρήνες σε όλη την Ήπειρο. 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το χώρο γύρω από τα γραφεία μας ενώ σε κομβικά σημεία είχαν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ με στόχο την τρομοκρατία κατά των πολιτών που ήθελαν να προσέλθουν στα εγκαίνια των γραφείων μας. Για μία ακόμη φορά κράτος και παρακράτος απέτυχαν και εκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι της Πρέβεζας στήριξαν δυναμικά τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφίες από τους ομιλητές 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panischurh-h-chrush-augh-kai-sthn-prebeza-binteo-kai-fwtoreportaz-apo-to-ne#ixzz2ouMOr0dT

Comments Off on Πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή και στην Πρέβεζα! Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το νέο κάστρο του Εθνικισμού στην Ήπειρο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.