Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται

 

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα «Εμπρός»

«Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά κεράκια αναμμένα…»

Κ. Καβάφης

Ο χρόνος που μετράει ήδη τις τελευταίες του ημέρες ήταν για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ένας χρόνος γεμάτος σκληρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατακτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασίες. Μέσα στην Βουλή ακούστηκε λόγος αληθινός, καταγγέλθηκαν ευθέως οι πλάνοι δημαγωγοί, οι έμποροι των ελπίδων ενός ολόκληρου λαού. Πληρώσαμε και πληρώνουμε ακριβώς το τίμημα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, μίας αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπίλας. Μίας αλήθειας, την οποία θεώρησαν ύβρη, θράσος, αλαζονεία απέναντι στην αμαρτωλή εξουσία τους.

Τρόμαξαν σε Πλατεία Ρηγίλλης, σε Θερμοπύλες και Μελιγαλά από τις χιλιάδες πυρωμένα βλέμματα των γενναίων ανδρών και γυναικών, που δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνισθούν μέχρι τέλους για ΠΑΤΡΙΔΑ – ΠΙΣΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Τρόμαξαν και ξεκίνησαν τον διωγμό τους, ένα διωγμό μέρος του οποίου είναι η φυλάκισή μας. Δεν γνωρίζουν οι ΠΟΤΑΠΟΙ ότι Ιδέες δεν φυλακίζονται; Δεν γνωρίζουν ότι οι απαγορεύσεις δυναμώνουν κάθε ΔΙΚΑΙΟ αγώνα;

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μία χρονιά δημιουργική για το ΕΘΝΟΣ. Εύχομαι σε όλους, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική Νίκη.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, για όλους ΕΜΑΣ το έτος 2013 μαζί με δύο ονόματα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας.

1η Νοεμβρίου 2013, Γιώργος Φουντούλης, Μάνος Καπελώνης:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Comments Off on Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.