Η μανία καταδίωξης των σιωνιστών ανακάλυψε νέο συνθηματικό… ναζιστικό χαιρετισμό από μαύρο ποδοσφαιριστή!

Η μανία καταδίωξης των σιωνιστών ανακάλυψε νέο συνθηματικό… ναζιστικό χαιρετισμό από μαύρο ποδοσφαιριστή!

Νέο… ναζιστικό χαιρετισμό ανακάλυψαν τα σαΐνια της Σιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους «Times of Israel» ερευνητές που είναι «ειδικοί στον αντισημιτισμό» έχουν ανακαλύψει ένα νέο ναζιστικό χαιρετισμό», που γρήγορα εξαπλώνεται μεταξύ των «αντισημιτών» στην Ευρώπη και χρησιμοποιείται από άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από τους αυστηρούς νόμους περί «ρητορικής μίσους» που έχουν τεθεί σε ισχύ σε όλη την γηραιά ήπειρο.

Πρόκειται για τον χαιρετισμό “quenelle”, που γίνεται με την έκταση του δεξιού χεριού προς το έδαφος, ενώ το αριστερό χέρι πιάνει τον ώμο. Μάλιστα, αυτή η σαχλαμάρα (διότι περί σαχλαμάρας πρόκειται…) συζητήθηκε κατά τη διάρκεια διάσκεψης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε προσφάτως στη Νέα Υόρκη!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mania-katadiwjews-twn-siwnistwn-anakalupse-neo-sunthhmatiko-nazistiko-cha#ixzz2p4OHXioo

Comments Off on Η μανία καταδίωξης των σιωνιστών ανακάλυψε νέο συνθηματικό… ναζιστικό χαιρετισμό από μαύρο ποδοσφαιριστή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.