Όλοι στον Αγώνα: Ενημερωτική δράση στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου

Την Κυριακή που πέρασε, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη διανομή ενημερωτικού υλικού από τα μέλη του τοπικού πυρήνα.

Στη δράση μας αυτή συμμετείχαν και οι Συναγωνιστές βουλευτές Παναγιώταρος Ηλίας και Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, καθώς και τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής του κινήματος, Ρήγας Χρήστος και Σταθόπουλος Λεωνίδας.

Μετά τη δράση σε όλο το κέντρο της πόλης, οι Συναγωνιστές παρέμειναν στην κεντρική πλατεία, όπου και μίλησαν με συμπολίτες μας που θέλησαν να τους γνωρίσουν από κοντά και να τους σφίξουν το χέρι για τον Αγώνα που διεξάγουν, για την Ελευθερία της χώρας από τα δεσμά της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τραγική ειρωνεία ήταν το τραινάκι του λούνα παρκ που είχε στηθεί και λειτουργούσε πάνω στην πλατεία, θυμίζοντας στους διερχομένους το… άλλο τραίνο, το πραγματικό, που μας είχαν τάξει αλλά ποτέ δεν είδαμε, δια χειρός Βερελή…!

Ο Αγώνας μέχρι την τελική νίκη συνεχίζεται ακάθεκτος, στους δρόμους, στην βουλή και παντού δίπλα στον Ελληνικό λαό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-jechwristh-enhmerwtikh-drash-sthn-iera-polh-tou-mesologgiou#ixzz2p4JqO3ok

Comments Off on Όλοι στον Αγώνα: Ενημερωτική δράση στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.