Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Κανέλλη και Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το ταμείο δημοσιογράφων

Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Κανέλλη και Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το ταμείο δημοσιογράφων

Πέστε απ’ τα σύννεφα: Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα Κανέλλη και προπάντων η Αλέκα Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα.

Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει… 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων, αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 ευρώ!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 ευρώ! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ;

Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο… Μ’ αυτά και μ’ αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 ευρώ!

Είπατε τίποτα για τους οικοδόμους που πάνε και πλακώνονται με τα ΜΑΤ;

Πηγή: Μακελειό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deite-ti-suntajh-pairnoun-kanellh-kai-paparhga-apo-to-ika-kai-to-tameio-dhm#ixzz2p99IQBIi

Comments Off on Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Κανέλλη και Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το ταμείο δημοσιογράφων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.