Δραστηριότητα Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης και ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης

Δραστηριότητα Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης και ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το 2013 ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σπάρτης στην πόλη της Σπάρτης. Δεκάδες συναγωνιστές με συμμετοχή της Τ.Ο. Σπάρτης και του πυρήνα Σκάλας διένειμαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας του κινήματος, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια σε μια κατάμεστη εορταστική Σπάρτη.Οι πολίτες υποδέχθηκαν με θέρμη την ενημερωτική μας πρωτοβουλία και έσπευσαν να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό καθώς και να μας δώσουν συγχαρητήρια για τον τίμιο αγώνα μας

Η πλειοψηφία των πολιτών εξέφρασε την αντίθετη άποψη για τις άδικες και παράνομες διώξεις των στελεχών μας και σχολίασε την άνανδρη δολοφονία των Βορείων Προαστίων δίνοντας θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η Τ.Ο. Σπάρτης και ο Πυρήνας Σκάλας σύντομα θα βρεθούν και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας για να συνεχιστεί το ενημερωτικό έργο και να μιλήσει με όλους τους Λάκωνες, οι οποίοι κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συστρατεύονται στον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Κοινωνική δράση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης

Την παραμονή των Χριστουγέννων τα μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διανομή τροφίμων σε ευπαθείς οικογένειες Ελλήνων που μαστίζονται από τα μέτρα της κυβέρνησης και των τροϊκανών τοκογλύφων. Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες εθνικιστές ιδιοκτήτες ταξί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και βοήθησαν, ώστε οι φετινές γιορτές να είναι λίγο καλύτερες για κάποιες ελληνικές οικογένειες που αφέθηκαν από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, βορά στα νύχια των “τοκογλύφων-αρπακτικών” της τρόικας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με πίστη και αφοσίωση στις αρχές του εθνικισμού που θέλει το καλό της Πατρίδας και του Λαού να είναι υπεράνω όλων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothta-topikhs-organwshs-sparths-kai-la.s.i.ta-thessalonikhs#ixzz2p8MoJ4d1

Comments Off on Δραστηριότητα Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης και ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.