Η σκόπιμη παραποίηση των λόγων του Χριστού από τον Ιερώνυμο

Η σκόπιμη παραποίηση των λόγων του Χριστού από τον Ιερώνυμο

Την ίδια ώρα που τα Ελληνόπουλα πεινάνε και κρυώνουν κι έχουν ως προοπτική την… ανεργία και την αφραγκία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέλεξε συνειδητά να παραθέσει γεύμα στην Αρχιεπισκοπή σε παιδιά «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» και να συνομιλήσει μαζί τους για τα… όνειρά τους! Και το χειρότερο απ’ όλα; Εμφάνισε τον Ιησού Χριστό ως… λαθρομετανάστη!

Ιδού οι διάλογοι που «διέρρευσε» η Αρχιεπισκοπή στον καθεστωτικό Tύπο: «Σκοπός της Εκκλησίας και σήμερα είναι να στηρίζει τον άνθρωπο. Και ο Χριστός βεβαίως δεν κάνει διακρίσεις. Ο ξένος, ο πλησίον στον οποίο αναφέρεται ο Χριστός, δεν είναι μόνον ο ομόθρησκος, ο συμπατριώτης, αλλά και αυτός που είναι εντελώς διαφορετικός, αυτός που έχει διαφορετικά πιστεύω, έχει διαφορετική θρησκεία, ακολουθεί διαφορετική ιδεολογία, έχει διαφορετικό χρώμα από μας και ανήκει σε διαφορετική εθνότητα. Ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος, μάς δίδαξε με την παραβολή του Καλού Σαμαρείτου την αγάπη για τον διπλανό μας που ταυτίζεται με τον ξένο και μας διαβεβαίωσε ότι η στάση μας απέναντί τους είναι αποφασιστικής σημασίας κριτήριο για τη δικαίωση και σωτηρία μας. Ο ίδιος ο Θεός ταυτίζεται με το πρόσωπο του ξένου,  λέγοντας “Ξένος ήμην και συνηγάγετέ με”, “εφ’ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε”».

Και βέβαια ο Χριστός μας δίδαξε να αγαπούμε και να βοηθούμε τον πλησίον μας. Και βέβαια, δεν εννοούσε μόνον τους διπλανούς μας και κοντινούς μας, αλλά όλους τους ανθρώπους. Δεν είπε όμως να… λαθρομεταναστεύουμε! Ο καθένας στην πατρίδα του! Και θα τους αγαπούμε κι αν μπορούμε θα τους βοηθάμε κιόλας!

Τώρα, όμως, δε μπορούμε να βοηθήσουμε τους ξένους, γιατί δικοί μας άνθρωποι υποφέρουν. Μπορούν, όμως, να το κάνουν οι ισχυροί της γης, όπως παραδείγματος χάριν οι φίλοι του Ιερωνύμου, οι Αμερικανοσιωνιστές, που έχουν συσσωρεύσει τον πλούτο όλου του κόσμου, πίνοντας με το καλαμάκι το αίμα των λαών της γης! Όλων των λαών, άσπρων, μαύρων και κίτρινων! Σ’ αυτούς να απευθυνθεί ο Αρχιεπίσκοπος κι όχι στους Έλληνες που τους εξαθλίωσαν οι φίλοι του!

(ΥΓ) 1: Πού είσαι Χριστόδουλε, Αρχιεπίσκοπε των Ελλήνων!

(ΥΓ) 2: Και για να μην ξεχνιόμαστε: όταν χρειάστηκε να διώξει τους εμπόρους από τον Ναό, ο Ιησούς δεν δίστασε να πάρει το φραγγέλιο… Χρέος της Εκκλησίας σήμερα είναι να πάρει το φραγγέλιο και να δώσει στους διεθνείς τοκογλύφους να καταλάβουν. Κι όχι να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-archiepiskopos-ierwnumos-kai-h-skopimh-parapoihsh-twn-logwn-tou-ihsou#ixzz2pBOuKGnN

Comments Off on Η σκόπιμη παραποίηση των λόγων του Χριστού από τον Ιερώνυμο

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.