Κι εσύ ω τέκνον Πρετεντέρη; «Η κυβέρνηση έχει πέντε μήνες ζωής»!

Κι εσύ ω τέκνον Πρετεντέρη; «Η κυβέρνηση έχει πέντε μήνες ζωής»!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας ενόψει των διπλών εκλογών του Μαΐου. Κι έρχεται και ο Πρετεντέρης και με -κομψό είν’ αλήθεια- τρόπο, λέει στους… (πολιτικά εννοούμε βεβαίως…) μελλοθάνατους ότι τους έχουν μείνει μόλις πέντε μήνες ζωής και ότι δεν υπάρχει περίπτωση… νεκραναστήσεως.

Ιδού το… αγγελτήριο κηδείας της συγκυβέρνησης, με τον… παραπλανητικό τίτλο «Φύκια και μεταξωτές κορδέλες»: «Η κυβέρνηση έχει μπροστά της ακριβώς πέντε μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει. Διότι στην πολιτική μπορούν να συμβούν πολλά, σχεδόν τα πάντα, εκτός από ένα: να υπάρξει μετά θάνατον ζωή! Με τα σημερινά δεδομένα, η επιβίωση της κυβέρνησης για μετά τις ευρωεκλογές δεν είναι εξασφαλισμένη.

Θα πείτε βεβαίως ότι τα σημερινά δεδομένα δεν θα είναι απαραιτήτως τα δεδομένα του Μαΐου. Και ότι ποτέ το αποτέλεσμα ευρωπαϊκών ή περιφερειακών εκλογών δεν ανέτρεψε μια κυβέρνηση. Σωστό αλλά ως τώρα… Διότι ως τώρα οι κυβερνήσεις ήταν μονοκομματικές και η πορεία των πραγμάτων εξαρτιόταν μόνο από τον εαυτό τους…».

Όταν λέει τέτοια… πένθιμα ο Πρετεντέρης, τι παραπάνω να πούμε εμείς οι υπόλοιποι;

(ΥΓ): Καλά σαράντα!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ki-esu-w-teknon-pretenterh-h-kubernhsh-echei-pente-mhnes-zwhs#ixzz2pBRJvKSb

Comments Off on Κι εσύ ω τέκνον Πρετεντέρη; «Η κυβέρνηση έχει πέντε μήνες ζωής»!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.