Γιατί φοβάται τα Ελληνόπουλα ο Σαμαράς και η κουστωδία του Μαξίμου;

Γιατί φοβάται τα Ελληνόπουλα ο Σαμαράς και η κουστωδία του Μαξίμου;

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον κατοχικό πρωθυπουργό φον Αντωνάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είπαν κάποια μαύρα παιδάκια. Μάλιστα, ο φον διέκρινε μια μικρή μαυρούλα (προφανώς για να δείξει τον… αντιρατσισμό του μπροστά στις κάμερες…), έσκυψε μπροστά της και της έπιασε την κουβέντα.

Το παιδάκι τον κοίταζε έκπληκτο, το πιθανότερο είναι ότι δεν καταλάβαινε τι της έλεγε ο Αντωνάκης, ίσως και να μην ήξερε καν ποιος είναι.

Γιατί, όμως, δεν του είπαν τα κάλαντα Ελληνόπουλα, όπως γίνεται συνήθως; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σύμβουλοι του φον του επισήμαναν ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να του έλεγαν τα κάλαντα Ελληνόπουλα – ιδιαίτερα φέτος -, γιατί μπορεί να του έλεγαν και τίποτα… άλλα πράγματα μετά, όπως «κ. πρωθυπουργέ, γιατί δεν έχουμε ρεύμα στο σπίτι;», ή «κ. πρωθυπουργέ, γιατί ξεπαγιάζουμε στο σχολείο και στο σπίτι;», ή «κ. πρωθυπουργέ, γιατί οι γονείς μου είναι άνεργοι;», ή «κ. πρωθυπουργέ, γιατί φέτος οι γονείς μου και οι παππούδες μου δε μου πήραν δώρο;».

Έτσι, επελέγησαν ξένα παιδάκια, που και να ήθελαν να του πουν τα παράπονά τους, δεν ήξεραν ελληνικά για να του τα πουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giati-fobatai-ta-ellhnopoula-o-samaras-kai-h-koustwdia-tou-majimou#ixzz2pHD1inzL

Comments Off on Γιατί φοβάται τα Ελληνόπουλα ο Σαμαράς και η κουστωδία του Μαξίμου;

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.