Είσαι Έλληνας και έχεις ανάγκη περίθαλψης; 25 ευρώ για να μην πεθάνεις αβοήθητος στον δρόμο!

Είσαι Έλληνας και έχεις ανάγκη περίθαλψης; 25 ευρώ για να μην πεθάνεις αβοήθητος στον δρόμο!

Η ανάλγητη μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη το εθνοκτόνο της έργο, προβαίνοντας σε ταχεία διάλυση κάθε υποδομής του κράτους και σε περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων.

Το πρώτο μέτρο του «κράτους πρόνοιας» Σαμαρά-Βενιζέλου που εισάγεται για το 2014 δεν αφορά κάποια φορολογική ελάφρυνση των ήδη επιβαρυμένων Ελλήνων, αλλά η επιβολή ενός ακόμη άδικου οικονομικού βαριδίου. Μετά τις προκλητικές εξαγγελίες του Άδωνι για την επιβολή χαρατσιού και στον τομέα της υγείας, εφόσον οι στόχοι που έθεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν επιτευχθούν από ελληνικής πλευράς (όπως κι έγινε) και παρά τις αντιρρήσεις των υπερασπιστών του μνημονίου ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι μάλλον απίθανο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να διαψεύσει τους ίδιους και όλους όσους παραπλανητικά καθησύχαζαν τον ελληνικό λαό ότι το 2014 θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση.

[youtube=http://youtu.be/yqWBqApSoLc]

Από σήμερα κάθε Έλληνας που θα χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας θα αναγκαστεί να πληρώσει «φόρο πολυτελείας» της τάξεως των 25 ευρώ. Τη στιγμή που τα τρωκτικά του κλεπτοκρατικού τόξου διέλυσαν όλα τα ταμεία και άφησαν ανασφάλιστους εκατομμύρια Έλληνες, τη στιγμή που εκατομμύρια λαθρομετανάστες διακομίζονται εντελώς δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία επιβαρύνοντας αφόρητα τον Έλληνα φορολογούμενο, ο εντολοδόχος Σαμαράς δίνει γι᾽ ακόμη μία φορά το πράσινο φως για την οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων.

Έτσι φαίνεται ότι εννοούν κάποιοι τη δωρεάν και δημόσια υγεία. Είτε κατέχεις και πληρώνεις φόρους για να διοχετεύονται τα χρήματα σου στην περίθαλψη των λαθρομεταναστών ή αγοράζεις γενόσημα φθηνής και αμφιβόλου ποιότητας, βάζοντας την υγεία σου σε κίνδυνο ή… πεθαίνεις αβοήθητος!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Η χούντα Σαμαρά αναγκάζει τον Έλληνα να πληρώσει 25 ευρώ για να μην πεθάνει αβοήθητος στον δρόμο. Την ίδια ώρα χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια σε εργολάβους και καναλάρχες. Άμεση εθνική ανάγκη να πέσουν τα διεφθαρμένα ανδρείκελα του μνημονίου και μία αληθινά ελληνική ηγεσία να αγωνιστεί για τον Λαό και την Πατρίδα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eisai-ellhnas-kai-echeis-anagkh-perithalpshs-25-eurw-gia-na-mhn-pethaneis-a#ixzz2pFng2OfL

Comments Off on Είσαι Έλληνας και έχεις ανάγκη περίθαλψης; 25 ευρώ για να μην πεθάνεις αβοήθητος στον δρόμο!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.