Φαντάσματα Χρυσαυγιτών βλέπει παντού ο ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε πάλι χθες το… έγκυρο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Μ. Κυριακού έχει μπει για τα καλά στον χορό της λασπολόγησης και της κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Συνδέσμου. Μετά τα… λεπτομερέστατα και σοβαρά ρεπορτάζ τουΚαραϊβάζ για τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής και τα νέα… συγκλονιστικά ντοκουμέντα που έρχονται μες στο 2014, ήρθαν τα φαντάσματα των Χρυσαυγιτών.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων ο δημοσιογράφος του καναλιού έδωσε ένα ρεπορτάζ πραγματικά για πανηγύρια! Ανακάλυψαν έναν ταλαίπωρο μικροπωλητή, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και δέχθηκε άνανδρη επίθεση από 4 κακοποιούς που του έκλεψαν την πραμάτεια του.

Οι δράστες ήταν γεροδεμένοι, φορούσαν μαύρα, με ξυρισμένα κεφάλια άρα ήταν σίγουρα Χρυσαυγίτες! Το μόνο που δεν μας είπαν στο ρεπορτάζ ήταν ότι μοίρασαν και φυλλάδια του κόμματος, επιδεικνύοντας τις ταυτότητες τους!

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία του παθόντα: “Να μην πω 100%. Αλλά μόνο αυτοί χτυπούν δολοφονικά“! Μετά από αυτήν εμπεριστατωμένη με ντοκουμέντα μαρτυρία δεν θα θεωρήσουμε απίθανο η εν λόγω δικογραφία να συμπεριληφθεί μαζί με τις άλλες τραγελαφικές που “στοιχειοθετούν” την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Να τονίσουμε βέβαια πως ο ρεπόρτερ πολύ έξυπνα “βγάζει την ουρά του απέξω”, επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως όσα καταγράφονται είναι σύμφωνα με την μαρτυρία του παθόντα και της οικογένειάς του. Δίχως να διασταυρώσει το συμβάν δηλαδή από περαστικούς ή την Αστυνομία και εντελώς “αντικειμενικά” αφήνει να αιωρούνται εντυπώσεις για έναν πολιτικό χώρο από την μαρτυρία ενός ανθρώπου που ζήτημα να πρόλαβε να καταλάβει τι του συνέβη.

Αυτό που θέλουν είναι να ταυτίσουν κάθε εγκληματική ενέργεια με τον χώρο της Χρυσής Αυγής, γεγονός όμως που δεν τους βγαίνει. Κανένας πια δεν τους πιστεύει. Παρακολουθήστε το εν λόγω… έγκυρο ρεπορτάζ:

[youtube=http://youtu.be/XxcCTCLyw_s]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fantasmata-chrusaugitwn-blepei-pantou-o-ant1-binteo#ixzz2pFhCOMYw

Comments Off on Φαντάσματα Χρυσαυγιτών βλέπει παντού ο ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.