Ιδού πως κατάντησε την χώρα ο Σαμαράς: Αρνήθηκαν την νοσηλεία σε καρκινοπαθή, γιατί ήταν ανασφάλιστος

Ιδού πως κατάντησε την χώρα ο Σαμαράς: Αρνήθηκαν την νοσηλεία σε καρκινοπαθή, γιατί ήταν ανασφάλιστος

Στην Ελλάδα του Σαμαρά αν είσαι Έλληνας που έχεις πληγεί από το μνημόνιο, έχεις μείνει άνεργος και ανασφάλιστος, τότε το Κράτος σε αφήνει στο δρόμο απλά να πεθάνεις. Αν είσαι «ευπαθής» ή λαθρομετανάστης (κατά προτίμηση από Αφρική) τότε μπορεί ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να ενδιαφερθεί για την περίπτωση σου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δικαιούσαι δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Τα παραπάνω δεν είναι, φυσικά, το παραλήρημα ενός «κακού» Εθνικιστή, αλλά η αντικειμενική πραγματικότητα στην Ελλάδα του Μνημονίου. Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι ένας 66χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο, επειδή κανένα δημόσιο νοσοκομείο δέχτηκε να τον νοσηλεύσει. Ζούμε, άλλωστε, στην εποχή του 25ευρού και του Αντώνη Σαμαρά.

Μόλις χθες γράφαμε άλλωστε ότι “Η χούντα Σαμαρά αναγκάζει τον Έλληνα να πληρώσει 25 ευρώ για να μην πεθάνει αβοήθητος στον δρόμο. Την ίδια ώρα χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια σε εργολάβους και καναλάρχες. Άμεση εθνική ανάγκη να πέσουν τα διεφθαρμένα ανδρείκελα του μνημονίου και μία αληθινά ελληνική ηγεσία να αγωνιστεί για τον Λαό και την Πατρίδα”.

Τα νοσοκομεία αρνήθηκαν να εισάγουν τον εν λόγω εκλιπόντα πλέον ασθενή επειδή ήταν ανασφάλιστος και δεν μπορούσε να καλύψει το οικονομικό. Για την κατάσταση, τόσο την οικονομική, όσο και της υγείας του εν  λόγω ασθενή είχε προειδοποιήσει το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, εδώ και περίπου ένα μήνα, όμως καμία μέριμνα δεν πάρθηκε από πλευράς του αντεθνικού – μισελληνικού κράτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Τα δυσάρεστα νέα μας πρόλαβαν δυστυχώς. Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε  ότι ο ένας από τους δέκα ασθενείς, των οποίων την κατάσταση δημοσιοποιήσαμε  από τις 09 Δεκέμβρη 2013 και παλεύαμε  να νοσηλευτούν με διαδικασία επείγοντος σε  δημόσιο νοσοκομείο, έχασε την μάχη για την ζωή.

Ο 66χρονος ασθενής ήρθε στο ιατρείο μας στα μέσα Οκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και  αιμόπτυση. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί η κατάσταση του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχτεί χωρίς κόστος,  αφού αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά.

Έτσι στις 09 Δεκέμβρη 2013  κάνουμε την πρώτη μας έκκληση προς το Υπουργείο Υγείας  και επειδή δεν είχαμε απάντηση επανερχόμαστε εκ νέου στις 20 Δεκέμβρη 2013 τονίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι  στα πρόθυρα να χάσουν την ζωή τους. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ασθενής άντεξε μέχρι τις 30 Δεκέμβρη 2013.  Άλλο ένα σπίτι ανασφάλιστου συμπολίτη μας έκλεισε. Άλλος ένας πολίτης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 4 ετών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη την 10η θέση στην αναλυτική λίστα των ασθενών μας με επείγουσες καταστάσεις, που στείλαμε χθες βράδυ στο Υπουργείο, καταλαμβάνει  άλλος ασθενής. Ας ελπίσουμε αυτοί  να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.

Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει οκτώ ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ένα με ανεύρυσμα αορτής και έναν με λέμφωμα non hodgkin που  έχει άμεση ανάγκη ειδικής χημειοθεραπείας.

Ως πότε όμως οι ιθύνοντες του Υπουργείου Υγείας θα βάζουν τις ζωές ΟΛΩΝ μας σε κίνδυνο και θα κόβουν κονδύλια που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για το δημόσιο σύστημα υγείας; Χθες κηδεύτηκε ο 66χρονος, από αύριο όλοι μας θα εντείνουμε τον αγώνα  για να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι γενοκτόνες αυτές πολιτικές. Αυτοί που δολοφονούν ευάλωτους πολίτες θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ton-afhse-na-pethanei-h-sugkubernhsh-tou-mnhmoniou-giati-htan-anasfalistos#ixzz2pNWxSa6C

Comments Off on Ιδού πως κατάντησε την χώρα ο Σαμαράς: Αρνήθηκαν την νοσηλεία σε καρκινοπαθή, γιατί ήταν ανασφάλιστος

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.