ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!

blogger-image-1386441606

Το νόμο της μαφιόζικης ομερτά έχουν επιβάλλει ακόμα και μέσα στις φυλακές, οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές». Έτσι, χθες τα συντρόφια –με την ανοχή των «αρχών»- ξυλοκόπησαν ομοϊδεάτη τους, ονόματι Στέφανο Αμίλητο, ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 19 Απρίλη 2013 στα Εξάρχεια, γιατί έσπασε το «νόμο». Μάλιστα, οι παρακρατικοί έγραψαν και επιστολή (πως πέρασε άραγε;) στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα του διεθνούς αρχιτοκογλύφου Σόρος, στην οποία… εξηγούν τους λόγους του ξυλοδαρμού του. Ιδού:

«Η βία που του ασκήθηκε ήταν η ελάχιστη ποσότητα απέναντι στα ψέματά του, καθώς δε ξεχνάμε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι οι σωφρονιστικοί, οι μπάτσοι και οι δικαστές… Γνωστοποιούμε το γεγονός καθώς η συκοφαντία που διαδίδεται εις βάρος κρατουμένων (“ποινικών” και πολιτικών),που έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν πραγματικό αγώνα ενάντια στη φυλακή, προσβάλει τη μνήμη και την αξιοπρέπειά μας. Κάθε φορά που ανοίγει κάποιος το στόμα του για να εκτοξεύσει τις ψευτιές του θα πρέπει να το σκέφτεται δύο φορές. Τα ψέματα φέρνουν αντίποινα.

 Κάποιοι κρατουμενοι της Α’ Πτέρυγας Κορυδαλλού».

Ποια είναι τα «ψέματα» του ξυλοκοπηθέντος; Μήπως ότι ο χώρος στον οποίο παρασύρθηκε και εντάχθηκε είναι όργανο των κρατικών υπηρεσιών και των ξένων προστατών τους;

πηγή

Comments Off on ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.