ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Μετά την καταγγελία εις βάρος του πολιτικά νεκρού Λιάπη, ότι έχτισε το εξοχικό του στην Ευρυτανία με επιδότηση από την Ε.Ε. ως… ξενώνα, ήρθε η σειρά κι ενός πολιτικά ζωντανού (όπως φαίνεται, όχι για πολύ ακόμα…) πολιτικάντη, του προέδρου Πάνου.

Έτσι, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και κληθείς να σχολιάσει τα κόλπα του Λιάπη, έριξε τη… μπόμπα:

«Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία με τον κ. Λιάπη. Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα.  Αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο».

Πρόσθεσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη. Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου Πάνου, που είπε ότι θα προβεί σε μήνυση και αγωγή εναντίον του υπουργού Υγείας.

(ΥΓ): Φανταζόμαστε ότι η μήνυση και η αγωγή θα αφορούν αυτήν καθ’ αυτήν την καταγγελία (δηλαδή, ότι η βίλα χτίστηκε με επιδότηση), κι όχι ότι δεν είναι ιδιοκτησίας του προέδρου Πάνου (είναι της πεθεράς του)… Ή μήπως όχι;

Comments Off on ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.