Οι τζαμπατζήδες της ΝΔ προσπαθούν να μιμηθούν το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

Οι τζαμπατζήδες της ΝΔ προσπαθούν να μιμηθούν το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

Στην καταρρέουσα ψοφοδεξιά προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι τάχα νοιάζονται για τον ελληνικό λαό. Έτσι σε μία αποτυχημένη προσπάθεια μίμησης του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας πραγματοποίησαν συναυλία αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Ο σωστός χαρακτηρισμός όμως για την εν λόγω εκδήλωση θα ήταν συναυλία κοροϊδίας, αφού οι σπαγκοραμμένοι της Συγγρού δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη, αλλά αντιθέτως ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για να μοιραστούν αργότερα (ίσως μαζί με το WI FI) σε όσους έχουν ανάγκη. Με λίγα λόγια ανθρωπιστές με τις τσέπες άλλων!

Η εκδήλωση είχε πλήρη αποτυχία με τον κόσμο να περνά αδιάφορο, αλλά και εκνευρισμένο. Θα πρέπει να τους ενημερώσει κάποιος τους τροβαδούρους της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ότι νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και ότι αν τους αρέσει τόσο πολύ η μουσική να ξεκινάνε να μαθαίνουν από τώρα να παίζουν το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ, που θα γίνει ο νέος ύμνος της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-tzampatzhdes-ths-nd-prospathoun-na-mimhthoun-to-koinwniko-ergo-ths-chrus#ixzz2pf4a9wvP

Comments Off on Οι τζαμπατζήδες της ΝΔ προσπαθούν να μιμηθούν το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.