60 εκατομμύρια ευρώ στις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και οι Έλληνες ας αυτοκτονούν!

60 εκατομμύρια ευρώ στις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και οι Έλληνες ας αυτοκτονούν!

Το αντεθνικό Καθεστώς δεν λησμονεί ποτέ -παρά τις σκληρότατες δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλει τους Έλληνες- να κάνει εκείνο το οποίο γνωρίζει καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο: να λαφυραγωγεί τα δημόσια ταμεία, τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να συντηρήσει τις συμμορίες της διαφθοράς και της ξενοκρατίας.

Ιδού λοιπόν γιατί βιάζονταν να αναστείλουν αντισυνταγματικά την κρατική χρηματοδότηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή ΑυγήΈπρεπε να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για να ανοίξουν οι κάνουλες της ροής κρατικού χρήματος προς τα διψασμένα κομματικά ταμεία του αντισυνταγματικού τόξου. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή, «χάλαγε την πολιτική πιάτσα»: που ακούστηκε πολιτικό κόμμα να επιστρέφει τα χρήματα του Λαού στο Λαό μέσω κοινωνικών δράσεων και μαζικών σε όλη την ελληνική επικράτεια διανομών τροφίμων, αντί τα στελέχη του να πλουτίζουν και να βολεύουν την κομματική τους πελατεία!

Μετά την παράνομη απόφαση μιας παράνομης Βουλής των 297 βουλευτών για αναστολή της χρηματοδότησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών , η Χούντα του Μνημονίου( δεξιοί και αριστεροί απατεώνες μαζί) υπέγραψε να διατεθεί στα κόμματα της μεταπολιτευτικής διαπλοκής το «ευτελές» ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση των κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές! Τα 10 εκατ. αφορούν έκτακτη κρατική ενίσχυση στις κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και 50 εκατ. θα κοστίσουν στους Έλληνες οι εκλογές σε τοπικό-περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στους αρχιαπατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, ήτοι τις εγκληματικές συμμορίες των μνημονίων, της μίζας και της αρπαχτής, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα για να συνεχίσουν να προδίδουν και να εξαπατούν το Λαό με τα δικά του χρήματα.

Ας πεινά κι ας εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός, ας αυτοκτονούν οι Έλληνες κι ας φεύγουν μαζικά οι νέοι προς το εξωτερικό, αρκεί να συνεχίζεται η λεηλασία του κρατικού χρήματος από τους πολιτικούς απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και τις κομματικές τους συμμορίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα πίσω από την προκλητική και θρασεία δήλωση περί «νίκης της δημοκρατίας. Επί της ουσίας, πρόκειται περί νίκης της κλεπτοκρατίας και απόδειξη τούτου είναι οι Τσοχατζόπουλοι, οι Μαντέληδες, οι Λιάπηδες, οι Τομπούλογλου, οι Τσουκαλάδες και οι Μητρόπουλοι, οι οποίοι και απολαμβάνουν τα προκλητικά προνόμια τα οποία τους παρείχε και συνεχίζει να τους παρέχει το αντεθνικό Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/60-ekatommuria-stis-summories-tou-antisuntagmatikou-tojou-kai-oi-ellhnes-as#ixzz2pkZexvPl

Comments Off on 60 εκατομμύρια ευρώ στις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και οι Έλληνες ας αυτοκτονούν!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.