Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης – Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 7:30 μ.μ.

Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης - Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 7:30 μ.μ.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-prosfugh-ths-chrushs-aughs-sto-edad-omilhtes-nik-gkrifin-hlias-kasidiarhs#ixzz2q0OkNfNsΣήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 19:30 θα γίνει παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προσφεύγει στο ΕΔΑΔ, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέα ντοκουμέντα για το πως στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Στην Συνέντευξη Τύπου, που θα παρουσιάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ομιλητές θα είναι ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Γκρίφιν ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την Χρυσή Αυγή, με ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Ρωσία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις.

Μετά το πέρας της παρουσίασης της προσφυγής στο ΕΔΑΔ και των νέων ντοκουμέντων, οι ομιλητές θα δεχθούν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη), 19:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-prosfugh-ths-chrushs-aughs-sto-e.d.a.d-omilhtes-nik-gkrifin-hlias-kasidia#ixzz2pei9QTs3

Comments Off on Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης – Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 7:30 μ.μ.

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.