Σαρώνει η Χρυσή Αυγή, πατώνει η ΝΔ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις – Θα τις εξαφανίσουν…;

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή, πατώνει η ΝΔ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις - Θα τις εξαφανίσουν...;

Πρώτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ακόμα και σε παραδοσιακά γαλάζιους νομούς όπως οι Σέρρες και η Λακωνία

Τρεις δημοσκοπήσεις ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δύο “μη ανακοινώσιμες”, κοινώς για εσωτερική χρήση. Και στις τρεις η ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ της κακής επίδοσης και της καταβαράθρωσης ανάλογα με την εταιρεία που την πραγματοποιεί.

Τα ποσοστά του κόμματος στην απόλυτη πρόθεση ψήφου έχουν πέσει κάτω από το 20%, στις δύο δημοσκοπήσεις και στις τρίτη κάτω από 18% με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται μεταξύ 23 και 25%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και στις τρεις, αλλά στην τρίτη, η διαφορά με τη ΝΔ είναι ελάχιστη με έναν μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστών.

Την ίδια στιγμή στην Α’ Αθηνών, άλλοτε “κάστρο” της ΝΔ, το κόμμα δεν λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου σε καμία έρευνα πάνω από 25%! Το ίδιο συμβαίνει και στην Β’ Θεσσαλονίκης. Το τεράστιο, ανυπέρβλητο πρόβλημα της ΝΔ, είναι φυσικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Υπάρχουν νομοί και περιφέρειες όπουη Χρυσή Αυγή θα έρθει δεύτερο κόμμα και τουλάχιστον δύο νομοί (η Λακωνία και οι Σέρρες) που η πρωτιά παίζεται επί ίσοις όροις με ΝΔ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sarwnei-h-chrush-augh-patwnei-h-nd-se-3-nees-dhmoskophseis-tha-tis-ejafanis#ixzz2pwR7odgG

Comments Off on Σαρώνει η Χρυσή Αυγή, πατώνει η ΝΔ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις – Θα τις εξαφανίσουν…;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.