Ξένα ΜΜΕ προβλέπουν σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής και εκλογές προτού καταπέσει η σκευωρία στα δικαστήρια!

Ξένα ΜΜΕ προβλέπουν σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής και εκλογές προτού καταπέσει η σκευωρία στα δικαστήρια!

Αυτό που αποκρύπτουν τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς και της διαπλοκής, ομολογούν ανοιχτά τα μη ελεγχόμενα διεθνή ΜΜΕ πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η μεγάλη νικήτρια στις ερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι επίσης σημαντικό ότι γίνεται πρόβλεψη για διεξαγωγή εθνικών εκλογών, πριν εξαφανιστούν εντελώς τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και προτού φτάσει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια, όπου η σκευωρία θα καταπέσει με πάταγο!

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Irish Examiner» προβλέπει σημαντική άνοδο για Σύριζα και Χρυσή Αυγή. Η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στις Βρυξέλλες, Αν Καχίλ, σε ολοσέλιδο εκτενές ρεπορτάζ της θεωρεί ότι “τα δύο κόμματα θα γίνουν αποδέκτες του θυμού και της αρνητικής ψήφου των πολιτών για τηΝέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που για δεκαετίες τους πρόδωσαν, προς όφελος των δικών τους συμφερόντων σε βάρος της χώρας και των πολιτών της“, ανεβάζοντας τα ποσοστά τους και διεκδικώντας περισσότερες έδρες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αλλά και πολλές σημαντικές θέσεις στα αυτοδιοικητικά όργανα.

Στο δημοσίευμα, που τιτλοφορείται «Περιμένοντας την αλλαγή» και έχει ως υπέρτιτλο «Με το εμπόδιο της Τρόικας, η Ελλάδα αντιμετωπίζει χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας, με τα ακραία κόμματα έτοιμα να επωφεληθούν», περιγράφει, κατά την οπτική της δημοσιογράφου, την κατάσταση στην Ελλάδα διαπιστώνοντας ότι η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση οφείλεται κυρίως στην εφαρμογή των πολιτικών που επιβάλλονται από την τρόικα.

«Είναι δύσκολο κανείς να μετρήσει τη δημοτικότητά της Χρυσής Αυγής» αναφέρει το ρεπορτάζ και συμπληρώνει ότι: «Παρατηρητές, σημειώνουν πως πολίτες διστάζουν να παραδεχθούν πως υποστηρίζουν μια τέτοια φασιστική οργάνωση, αλλά τη βλέπουν ως μόνη διέξοδο διαμαρτυρίας απέναντι στα μεγάλα κόμματα που για δεκαετίες τους πρόδωσαν, προς όφελος των δικών τους συμφερόντων σε βάρος της χώρας και των πολιτών της.

Τον Μάιο, είναι πιθανό να εκφρασθεί η ανησυχία αυτή στις τοπικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Το παλιό κεντρο-αριστερό ΠΑΣΟΚ έχει σχεδόν εξαφανισθεί και ορισμένοι πιστεύουν πως η Νέα Δημοκρατία θα επωφεληθεί. Η επιλογή για τους θυμωμένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους βρίσκεται ανάμεσα σε ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα. Πρώτο βραβείο, είναι ο δήμος της Αθήνας. Ορισμένοι πιστεύουν πως η Χρυσή Αυγή μπορεί να τον αποκτήσει, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο πιθανό να είναι ο νικητής».

Στη συνέχεια γίνεται ιδιαίτερη αναφορά ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο γράφει: «Αποτελούμενο από τροτσκιστές, κομμουνιστές, μαοϊστές, μαρξιστές και άλλους ακραίους αριστερούς, πήρε το 27% στις εθνικές εκλογές, αλλά προτίμησε – αντί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνασπισμού – να αποτελέσει την αντιπολίτευση. Ο 39χρονος, λαϊκιστής ηγέτης του, Αλέξης Τσίπρας –οι Έλληνες δείχνουν σχεδόν να διασκεδάζουν με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες θέσεις του σε θέματα, όπως η αποχώρηση από το ευρώ- τώρα λέει πως προτιμά την χρεοκοπία».

Τέλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι «οι εθνικές εκλογές μπορεί να μην απέχουν πολύ και ο Σαμαράς να μπει στον πειρασμό να τις προκηρύξει, όσο η υπόθεση της Χρυσής Αυγής ερευνάται και προτού έρθει στα δικαστήρια».

Παρόλο που η δημοσιογράφος που μεταφέρει το ρεπορτάζ είναι προκατειλημμένη, ωστόσο ομολογεί αυτό που γνωρίζουν και οι πέτρες πως τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου καταρρέουν, την στιγμή που η Χρυσή Αυγή ενδυναμώνεται συνεχώς και θα είναι η μεγάλη νικήτρια των ερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jena-mme-problepoun-nikh-ths-chrushs-aughs-sto-dhmo-athhnaiwn-kai-shmantikh#ixzz2q6HY4gUO

Comments Off on Ξένα ΜΜΕ προβλέπουν σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής και εκλογές προτού καταπέσει η σκευωρία στα δικαστήρια!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.