Δένδιας σε παράκρουση: Δεν είμαστε και Τζέημς Μποντ να πιάνουμε τρομοκράτες!

Δένδιας σε παράκρουση: Δεν είμαστε και Τζέημς Μποντ να πιάνουμε τρομοκράτες!

Η όποια κριτική απέναντι στον τραγέλαφο της μνημονιακής κυβέρνησης των υποτακτικών είναι πια εκ του περισσού. Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην έχει αντιληφθεί πως οι τραγικοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων είναι παντελώς άχρηστοι και το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν στην χώρα είναι να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Ο κ. “ευνομία παντού” Νίκος Δένδιας που επί υπουργίας του η χώρα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι εγκληματιών, τρομοκρατών και λαθρομεταναστών μίλησε ξανά για τα… επιτεύγματά του, ένα από τα οποία υπήρξε και η απελευθέρωση Ξηρού.

Έδωσε συνέντευξη στην καθεστωτική εφημερίδα “Ημερήσια” όπου δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος όπως δεν θεωρούνταν ύποπτος φυγής (!): “η απόπειρα «κρυφής» παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου ατόμου σε μία κωμόπολη της Χαλκιδικής θα είχε προκαλέσει κωμικοτραγικές σκηνές. Άλλωστε, η άδεια που του χορηγήθηκε εμπεριείχε τη δυνατότητα να ταξιδεύει όταν θέλει στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως η πραγματική ζωή δεν είναι ταινία κατασκοπείας

Δυστυχώς αποδεικνύεται πως η πραγματική ζωή στην Ελλάδα του Δένδια είναι μια ιλαροτραγωδία, αφού οι δολοφόνοι τρομοκράτες είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν από τις φυλακές όποτε τους καπνίσει!

Χαρακτηριστική όμως ήταν και η πολιτική τοποθέτηση επί του συμβάντος όπου δήλωσε: “Χωρίς να είμαι γενικώς κατά του θεσμού των αδειών στα καταστήματα κράτησης, είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι λειτουργοί θα έπρεπε και σε αυτή την περίπτωση να είχαν επιδείξει μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά όταν κάποιοι με τις συνεντεύξεις τους έδειχναν ξεκάθαρα ότι παρέμεναν αμετανόητοι. Και για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία, δεν ευθύνεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, για οτιδήποτε συμβαίνει στη Δικαιοσύνη, η οποία ούτως ή άλλως είναι ανεξάρτητη“.

Θέλει με λίγα λόγια ο κ. Δένδιας να μας πείσει πως δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη του υπουργού Δικαιοσύνης και πολύ περισσότερο του ιδίου για το γεγονός πως όλη η χώρα έχει μετατραπεί σε άντρο εγκληματιών. Πολύ περισσότερο ο Προποτζής θέλει να μας πείσει πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ότι οι ίδιοι δεν έχουν ασκήσει καμία πίεση η επιρροή σε δικαστικούς λειτουργούς!

Δεν θα δώσουμε καμία περαιτέρω απάντηση στον τραγελαφικό κ. “ευνομία παντού”. Την απάντηση σε αυτόν και τους ομοίους του θα του την δώσει ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές, στέλνοντας τα βαρίδια σπίτι τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-se-parakroush-den-eimaste-kai-tzehms-mpont-na-pianoume-tromokrates#ixzz2q96h4W5Q

Comments Off on Δένδιας σε παράκρουση: Δεν είμαστε και Τζέημς Μποντ να πιάνουμε τρομοκράτες!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.