Τζαμπατζής και πλαστογράφος δίχως όριο – Μέχρι και την ΔΕΗ έκλεβε το λαμόγιο της ΝΔ, Λιάπης

Τζαμπατζής και πλαστογράφος δίχως όριο - Μέχρι και την ΔΕΗ έκλεβε το λαμόγιο της ΝΔ, Λιάπης

Για το θέμα Λιάπη έχουμε επανειλημμένως τονίσει πως πρόκειται για σόου αποπροσανατολισμού, καθώς πρόκειται για πολιτικό πτώμα. Είναι ενδεικτική όμως η νοοτροπία του πρώην υπουργού της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ και ξαδέρφου του… κουρασμένου της Ραφήνας.

Τζαμπατζής… κατά συρροήν και κατ΄εξακολούθηση αποδεικνύεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος φαίνεται ότι είχε κάνει σκοπό της ζωής του να εξοικονομεί χρήματα με διάφορους ευφάνταστους τρόπους. Μετά τις πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του για να γλιτώνει φόρους και τέλη κυκλοφορίας, μετά τις αποκαλύψεις ότι πήρε κοινοτικά χρήματα για να κατασκευάσει τουριστικό ξενώνα στο Μεγάλο Χωρίο Ευρυτανίας, αλλά έφτιαξε πολυτελές σαλέ, τώρα στο φως της δημοσιότητας βγαίνει μια ακόμη «ατασθαλία» της οικογένειας Λιάπη.

Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας έφτιαξε και… πλαστά στοιχεία σχετικά με την επιφάνεια του πολυτελούς εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό με αποτέλεσμα να γλιτώνει χιλιάδες ευρώ επί πολλά χρόνια για δημοτικά τέλη, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας καθώς και το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Έθνος» αποδεικνύεται με αδιαμφισβήτητο πλέον τρόπο ότι η βίλα Λιάπη δεν λειτούργησε ποτέ ως ξενώνας, αντιθέτως ήταν ένα μεγαλοπρεπές «ησυχαστήριο» για τον πρώην υπουργό και την οικογένειά του. Τα δύο ρολόγια του σαλέ αντιστοιχούν σε 204 τ.μ. κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι φόροι που βαραίνουν το κτίριο υπολογίζονται με 30τ.μ. λιγότερα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tzampatzhs-kai-plastografos-dichws-orio-mechri-kai-thn-deh-eklebe-to-lamogi#ixzz2qDg9BDLa

Comments Off on Τζαμπατζής και πλαστογράφος δίχως όριο – Μέχρι και την ΔΕΗ έκλεβε το λαμόγιο της ΝΔ, Λιάπης

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.