Τουρίστας ο αρχιδολοφόνος Ξηρός: Και να γυρίσει στις φυλακές, σε έξι χρόνια είναι ελεύθερος – ΒΙΝΤΕΟ

Τουρίστας ο αρχιδολοφόνος Ξηρός: Και να γυρίσει στις φυλακές, σε έξι χρόνια είναι ελεύθερος - ΒΙΝΤΕΟ

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τα οποία λειτουργεί η Δικαιοσύνη ανέδειξε η αποκάλυψη για τον αρχιδολοφόνο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Όπως έγινε γνωστό καμία ποινική επίπτωση δεν θα αντιμετωπίσει ο Χριστόδουλος Ξηρός, σε περίπτωση που συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, μετά την απόδραση του.  Συγκεκριμένα, ο «Μανώλης» της 17Νοέμβρη, έχει ακόμα να εκτίσει έξι χρόνια από την προηγούμενη καταδίκη του, ενώ σε περίπτωση που ξανασυλληφθεί, η μόνη επίπτωση που θα έχει θα είναι η στέρηση του δικαιώματος των αδειών, καθώς θα θεωρείται υπότροπος.

Την ίδια στιγμή προφυλακίζονται οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με ανύπαρκτα κατηγορητήρια και κανένα επιβαρυντικό στοιχείο με βάσει τα μυθεύματα ανώνυμων ψευδομαρτύρων! Το Πολίτευμα και η Δικαιοσύνη έχουν καταλυθεί οριστικά από την χούντα Σαμαρά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[youtube=http://youtu.be/91HQm8wgn-8]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/touristas-o-archidolofonos-jhros-kai-na-gurisei-stis-fulakes-se-eji-chronia#ixzz2qDpMdgpt

Comments Off on Τουρίστας ο αρχιδολοφόνος Ξηρός: Και να γυρίσει στις φυλακές, σε έξι χρόνια είναι ελεύθερος – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.