Τρίζουν οι πατερίτσες του “συνταγματικού τόξου” – Οδεύουν προς οριστική διάλυση ΑΝΕΛ και ΡΗΜΑΔ

Τρίζουν οι πατερίτσες του “συνταγματικού τόξου” - Οδεύουν προς οριστική διάλυση ΑΝΕΛ και ΡΗΜΑΔ

Έχουμε σημειώσει πολλές φορές ότι τα “μεγάλα” αποκόμματα εφηύραν τα παρα-κόμματα για να ελαττώσουν και να μπορούν να διαχειριστούν τις εκλογικές τους απώλειες, προς όφελος των κομματικών συμφερόντων τους, η γνωστή συνταγή “ΛΑΟΣ”. Έτσι μετά τον καταποντισμό του ΛΑΟΣ, έφτιαξαν τους ΑΝΕΛ εκ δεξιών και τη ΔΗΜΑΡ εξ αριστερών. Δύο καλογυαλισμένες πατερίτσες για να κρατιέται σταθερό στα αδύναμα πόδια του το καθεστώς.

Η συνταγή όμως, παρ’ ότι δοκιμασμένη, τείνει να αποτύχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Καμμένος στο πρόσφατο εθνικό συμβούλιο του κόμματος μέτρησε έξι απώλειες βουλευτών, που στην ουσία τον αγνόησαν επιδεικτικά. Γεγονός που δηλώνει πολλά για την συνοχή των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος διεμήνυσε στα στελέχη του ότι «όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες από εδώ, τους λέω να πάνε στο σπίτι τους. Απεδείχθη στην πρώτη αποστασία, πως όσοι έφυγαν καλώς έφυγαν. Δεν θέλουμε κανέναν επώνυμο στο κόμμα μας, αλλά όλους τους Έλληνες». Επισήμανε επίσης ότι «δεν έχουμε στόχο να κάνουμε άλλο μαγαζί, όπως τα σενάρια που ακούστηκαν για την Ελιά».

Το “μαγαζί” πάει καλά σύμφωνα με τον Καμμένο αλλά θέλει και άλλους “πελάτες”. Έτσι άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο “συνεργασίας” με το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «όπου δεν παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές μας κυρίως στα εθνικά θέματα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μεγάλο αντιμνημονιακό τόξο». Ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στην Θράκη όπου υπάρχουν έντονες διαφωνίες (στην Θράκη είναι άλλος ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για “αυτόνομη Θράκη” και “τουρκική μειονότητα” Πάνο;).

Στη ΡΗΜΑΔ (το αριστερό δεκανίκι) στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, υπό την προεδρία του κυρ Φώτη, έγιναν οι διεργασίες για την εκλογή νέου γενικού γραμματέα. Εκεί έγινε το εξής “δημοκρατικό”: Ένας και μοναδικός υποψήφιος, ύστερα από εισήγηση του κυρ Φώτη του Δημοκράτη βεβαίως βεβαίως και κατάφερε ο υποψήφιος να έρθει… δεύτερος! Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος “εκλέχθηκε” νέος γενικός γραμματέας και υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 64 μέλη, όμως τα 42 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 μέλη ψήφισαν άκυρο.

Η γη έχει αρχίσει και τρέμει κάτω από τα πόδια του “συνταγματικού” τόξου με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Παρ’ όλο τον πόλεμο που δεχόμαστε σε όλα τα μέτωπα, καταφέρνουμε να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Το καθεστώς αρχίζει και “κουτσαίνει” γιατί χάνει σιγά σιγά και τις πατερίτσες του, που του έδιναν σταθερότητα, απορροφώντας τις απώλειες των δυσαρεστημένων και απογοητευμένων ψηφοφόρων του.

Γκρεμίζονται από τα σάπια θεμέλιά τους και η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού έρχεται! Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/trizoun-oi-pateritses-tou-suntagmatikou-tojou-odeuoun-pros-dialush-anel-kai#ixzz2q98mVdHf

Comments Off on Τρίζουν οι πατερίτσες του “συνταγματικού τόξου” – Οδεύουν προς οριστική διάλυση ΑΝΕΛ και ΡΗΜΑΔ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.