Ε.Ε. και σιωνιστές διατάσσουν, η Χούντα του Μνημονίου εκτελεί: Βγάλτε εκτός ευρωεκλογών την Χρυσή Αυγή

Ε.Ε. και σιωνιστές διατάσσουν, η Χούντα του Μνημονίου εκτελεί: Βγάλτε εκτός ευρωεκλογών την Χρυσή Αυγή

Η απόφαση της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί παρά την βήμα προς βήμα εκτέλεση από μέρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, της ρητής εντολής από την Ε.Ε. και τους σιωνιστικούς οργανισμούς των ΗΠΑ να «τελειώνει με την Χρυσή Αυγή».Τούτο αναφέρει ειδησεογραφικός ιστότοπος, ο οποίος και αναλύει τα επόμενα βήματα του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία και διαρρέουν σε πιο «εκλεπτυσμένη» μορφή, τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης.

«Αναζητείται φόρμουλα ώστε να απαγορευτεί η κάθοδος της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: “μετά και το νέο κύμα συλλήψεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, η κυβέρνηση φαίνεται πως εκτελεί βήμα- βήμα τις εντολές που έχει πάρει από την Ευρώπη αλλά και το πανίσχυρο αμερικανο-εβραϊκό λόμπι για «να τελειώνει με την Χρυσή Αυγή»“. Προς υλοποίηση της ανωτέρω εντολής από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, η δικαστική εξουσία ακολούθησε κατά γράμμα την απαίτηση της πολιτικής για προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δίχως το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες εκφράζουν πλέον ανοιχτά την ανησυχία τους σε Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Θεωρούν ότι το πρώτο δυνατό χτύπημα κατά της Ευρώπης, πρέπει να το αναμένει στις προσεχείς ευρωεκλογές από την Ελλάδα με την άνοδο ακραίων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων», επισημαίνει το δημοσίευμα. Η αντισυνταγματική αντιμετώπιση και οι πολιτικές διώξεις εις βάρος του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και όχι άλλου κόμματος αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο είναι κατά των Μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή. Ούτε τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα της αριστεράς διώκονται, ούτε βέβαια και τα κόμματα-ουρές της ψοφοδεούς ΝΔ.

Οι βεβιασμένες κινήσεις πανικού της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά ερμηνεύονται από το εν λόγω δημοσίευμα, κατά τρόπο ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό: «Φοβούνται στην Ευρώπη ότι αν η Χ.Α. συμμετέχει στις ευρωεκλογές, είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να αποσπάσει ένα αξιοσημείωτο εκλογικό ποσοστό, τόσο υψηλό ώστε να είναι αρκετό για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικότερα στην εικόνα της Ευρώπης. Με άλλα λόγια οι Ευρωπαίοι εκτιμούν ότι με δεδομένη την πιθανή ενδυνάμωση της Χ.Α. στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι πιθανό να βρουν μπροστά τους το πρόβλημα και να έχουν να αντιμετωπίσουν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο»! Γι’ αυτό το λόγο, Βρυξέλλες και σιωνιστικές οργανώσεις πιέζουν την Χούντα του Μνημονίου όχι μόνο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η δίκη των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής( το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου, αναφέρει το δημοσίευμα), αλλά και να ακολουθηθεί η αντισυνταγματική μέθοδος της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης ως πρότυπο για την απαγόρευση της συμμετοχής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις ευρωεκλογές!

Ενδεικτικός είναι ο επίλογος του συγκεκριμένου άρθρου: «Η πρεμούρα της Ευρώπης είναι να ΜΗΝ συμμετέχει η Χ.Α. στις επικείμενες ευρωεκλογές, και μάλιστα η απόφαση αυτή να επιβληθεί ξαφνικά ώστε να πιαστεί η Χ.Α. εξ απήνης ώστε να μην έχει χρόνο να κατέλθει με άλλο όνομα στην εκλογική αναμέτρηση. Κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πρωθυπουργού, ο οποίος δέχεται και αντίθετες εισηγήσεις που λένε ότι αν προβεί σε μία τέτοια απόφαση είναι πιθανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερα τα ποσοστά της Χ.Α. στις επόμενες εθνικές εκλογές, όπου θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί να συμμετέχει με διαφορετική ονομασία να χρειαστεί. Το βέβαιο είναι ότι η Ευρώπη ανησυχεί πολύ, και ότι τρέμει στην ιδέα να εμφανιστούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κεφάλια ξυρισμένων Χρυσαυγιτών Ευρωβουλευτών…».

Τα λόγια περιττεύουν. Όποιος αδυνατεί να αντιληφθεί πως η Ελλάδα εξουσιάζεται από μια εγκληματική συμμορία της οποίας ο πολιτικός βραχίονας λήψης αποφάσεων βρίσκεται στο εξωτερικό και ο εκτελεστικός στο εσωτερικό με τη μορφή της Χούντας του μνημονίου, είναι άξιος της μοίρας του. Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί, κάθε έννοια Δικαίου έχει καταστρατηγηθεί, προκειμένου οι αληθινοί προδότες και εγκληματίες να εξαλείψουν την μοναδική απειλή για τα συμφέροντά τους: τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Εκείνοι λοιπόν που επιθυμούν πραγματικά να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, γνωρίζουν πως υπάρχει μονάχα ένας τρόπος: να πυκνώσουν τις φάλαγγες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/e.e.-kai-siwnistes-diatassoun-h-chounta-tou-mnhmoniou-ektelei-theloun-ektos#ixzz2qK3Zbs00

Comments Off on Ε.Ε. και σιωνιστές διατάσσουν, η Χούντα του Μνημονίου εκτελεί: Βγάλτε εκτός ευρωεκλογών την Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.