Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Οι εορταστικές ημέρες, είναι πάντα δύσκολο να περνούν μακριά από την οικογένεια, πόσο μάλλον σε μια φυλακή της αδικίας. Δεν ξέρω αν μπορείς από εκεί μέσα να αισθανθείς την αγάπη και την ευγνωμοσύνη όλων μας, που πιστεύουμε στον αγώνα και στη θυσία σου.

Καθημερινά ταξιδεύει η σκέψη μας στο κελί και προσπαθούμε να σου κρατήσουμε συντροφιά. Πολλοί συναγωνιστές θα θέλαμε να σε επισκεφθούμε, αλλά δυστυχώς δεν μας το επιτρέπουν.

Εδώ, συνεχίζουμε ασταμάτητα τον αγώνα. Πηγαίνουμε στις τοπικές, στις συγκεντρώσεις, στις διαμαρτυρίες, στις πορείες μνήμης των νεκρών μας, στις διανομές τροφίμων. Πολλαπλασιάζουμε τις ενέργειές μας. Αν πριν μιλούσαμε σε κόσμο για να μεταδώσουμε την αλήθεια του κινήματος, τώρα, τους καθίζουμε με το ζόρι και τους δείχνουμε υλικό και προσπαθούμε να τους ευαισθητοποιήσουμε.

Οι διώκτες δεν έχουν σταματήσει. Τα θλιβερά κανάλια βάζουν μέσα στα σπίτια μας, ψέμα, διαστρέβλωση και κατάθλιψη. Αλλά αυτά που ακούω από τον κόσμο που συναναστρέφομαι είναι ενθαρρυντικά. Άνθρωποι που δεν κατανοούν τις ιδέες μας και μας μάχονταν, έχουν αρχίσει να κατανοούν το βδελυρό ψέμα του συστήματος και πλέον μας υπερασπίζονται. Βλέπουν την αδικία, την υστεροβουλία και την υποκρισία του συστήματος και αντιδρούν. Μόνο ο σκληρός πυρήνας των κομματικών στελεχών είναι σταθερά εναντίον μας.

Θέλω να σε βεβαιώσω ότι κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είστε όλοι γρήγορα κοντά μας. Οι αδικίες εναντίον του κινήματος, μας έχουν όλους πεισμώσει.

Αγωνιζόμαστε με στόχο τη νίκη γιατί έχουμε χρέος όχι απλά να πέσουμε αλλά να νικήσουμε.

Ελπίζω οι δύσκολες μέρες της φυλακής να περάσουν γρήγορα και να είσαι σύντομα κοντά μας. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου κι αποφασισμένοι.

Παρακαλώ θερμά, διαβίβασε τις σκέψεις και τις ευχές μου και στο Χρήστο, με ιδιαίτερες ευχές για την ονομαστική εορτή του και στο Γιάννη. Τους ευχαριστώ κι εκείνους όπως φυσικά κι εσένα, για τις στερήσεις και τις κακουχίες που περνάτε για όλους εμάς.

Κάντε υπομονή και δείξτε αντοχή. Με τα χτυπήματά τους καταφέρνουν μόνο να διώξουν την όποια σκουριά από το καθαρό μας μέταλλο, που θα λάμψει.

Κλείνω με τον ίδιο τρόπο, όπως και στο προηγούμενο γράμμα μου:

Δεν θα δειλιάσουμε, δεν θα λυγίσουμε, δηλώνουμε παρόντες.

Άκου Αρχηγέ κι άκου το καλά, είμαστε Πιστοί, είμαστε Αποφασισμένοι, είμαστε δίπλα σου.

Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή.

Με ιδιαίτερη αγάπη και φιλία

Ε.

Ξεκίνησε το ξεπούλημα: Έδωσαν τα κοιτάσματα του Πρίνου στην BP έναντι πινακίου φακής!

Βλέποντας τις νέες προφυλακίσεις των βουλευτών είμαι πεπεισμένος ότι: ποτέ ως τώρα στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκε ένα κόμμα με ανθρώπους που να έχουν την βούληση να φτάσουν το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο για να καθαρίσουν αυτή τη βρώμα της πολιτικής ζωής της χώρας. Ποτέ ως τώρα δεν είδα ένα κόμμα με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι πολυλογάδες, αλλά με δυο λόγια εκφράζουν την απέχθεια εκατομμυρίων Ελλήνων απέναντι σε αυτή τη μαφία συγκάλυψης των σκανδάλων και διατήρησης του άθλιου πολιτικού βίου. Ποτέ δεν υπήρξε ένα κόμμα που να είναι έμπρακτα και καθημερινά δίπλα στους Έλληνες πολίτες βοηθώντας τους, δίνοντάς τους τροφή,  διατηρώντας με εκδηλώσεις το πατριωτικό τους φρόνημα. Ο λαός αυτή τη στιγμή βράζει από οργή και απαίτησε πολιτικούς πατριώτες που θα φέρουν άμεσες λύσεις. Αυτή την οργή λοιπόν ήρθε να εκφράσει μια ομάδα ανθρώπων, η Χρυσή Αυγή, η οποία είναι το πρώτο κόμμα που διαθέτει όλα τα παραπάνω. Ήταν αδύνατο ο λαός βλέποντας την πυγμή της και τον αγώνα της να μην την αγκαλιάσει και να μην φτάσει τα ποσοστά της στα ύψη. Και εκεί ήταν που το σύστημα ένιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αντιλήφθηκαν οι προδότες της χώρας ότι κάτι νέο άνθισε στις καρδιές των Ελλήνων. Μια ελπίδα ότι μπορεί να υπάρξει αυγή στο σκοτάδι αυτού του τόπου. Αυτή η χρυσή αυγή για τους Έλληνες, θα ήταν μια μαύρη αυγή για όσους πρόδωσαν τη χώρα μας. Αυτό θέλησαν να εμποδίσουν και γιαυτό ένα ολόκληρο σύστημα ένωσε τις δυνάμεις του για να επιτεθεί στην χρυσή αυγή. Ξεχνάνε όμως ότι το μήνυμα της χρυσής αυγής βρίσκεται στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων…και οι καρδιές δε φυλακίζονται. Θέλω να πω στα παιδιά της Χρυσής Αυγής ότι ο χρόνος για τους εφιάλτες της πολιτικής ζωής άρχισε να μετράει αντίστροφα. Έφτασαν τα πράγματα στα άκρα και σταύρωσαν τη χρυσή αυγή, όπως κάποτε κάποιοι σταύρωσαν το Χριστό.

ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΆΣΤΑΣΗ!

Δημήτρης από Θεσσαλονίκη

Παναγιωτόπουλος (Μέγκα – Μπομπολιστάν): Στελεχάρα της Δημάρ ο σύζυγος της Κλάπα!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στους συναγωνιστές-βουλευτές μας κ.Γερμενή και κ.Ηλιόπουλο. Τα κελιά της τιμής, όπου ήδη βρίσκονται οι άλλοι γίγαντες, Ο Αρχηγός μας, ο κ.Παππάς και κ.Λαγός είναι πολύ μικρά για να φυλακίσουν ιδέες και να κρύψουν την αλήθεια. Γιατί προφυλακίζονται σήμερα οι συναγωνιστές μας; Γιατί τόλμησαν να πουν την αλήθεια, τόλμησαν να χαλάσουν τα σχέδια των πρακτόρων των σιωνιστών πουλημένων πολιτικών που υποδούλωσαν την Ελλάδα. Προσευχόμαστε για την Θεία Δίκη γιατί αυτή είναι η αληθινή Δικαιοσύνη. Σύντομα θα ανατραπεί όλη αυτή η σήψη και η διαφθορά και η Ελλάδα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Ο αγώνας δεν σταματάει, συνεχίζεται…. και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κυβερνήσει σύντομα την Ελλάδα.

Ι.Λ.

Ελεύθερος και ο Βαρότσης για το σκάνδαλο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Δεν ήταν Χρυσαυγίτης…

Μην τους φοβάστε είναι τιποτένια ανθρωπάκια υποτακτικά της ύλης και της καλοπέρασης, χωρίς ηθικούς και νομικούς φραγμούς, χωρίς Θεό μέσα τους και αξίες. Σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, ήδη οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και εμείς πεθαίνουμε από την πείνα με τα μνημόνια που μας επέβαλλαν. Πόσο θα είναι ακόμη στην εξουσία; Ο λαός αφυπνίστηκε…….! Δεν θα προλάβουν να επιβάλλουν άλλα μέτρα…..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!

Ο.Ρ.

Εκατοντάδες εκατομμύρια σε μίζες εξοπλιστικών από τα γαλαζοπράσινα λαμόγια

Δυστυχώς στην Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, απουσιάζει παντελώς η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Η Χούντα του μνημονίου αποφάσισε ότι οι ελεύθερες φωνές την ενοχλούν στα ανθελληνικά της σχέδια, και οι αργυρώνητη Δικαιοσύνη ανέλαβε να φέρει σε πέρας το βρώμικο αυτό σχέδιο. Όντας χωρισμένοι σε στρατόπεδα οι Έλληνες, και με τους πάσης φύσεως νταβατζήδες των Δημοσίων έργων, των προμηθειών και της ενημέρωσης-παραπληροφόρησης, να κλέβουν ασύστολα παρέα με τους πολιτικάντηδες, ίσως το τέλος του διεφθαρμένου κρατιδίου να είναι πιο σύντομο από ότι αναμέναμε…

Ε.Χ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ: Κομματική εγκάθετη η ανακρίτρια – προαποφασισμένες οι προφυλακίσεις!

Τα κωμικοτραγικά πράγματα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την εκ νέου προφυλάκιση των δύο βουλευτών της Χ.Α είναι επικίνδυνα για την δημοκρατία της χώρας μας. Την ποια; Ω συγνώμη ολίσθησα δημοκρατία είπα; Όχι Όχι .Υπέπεσα σε λεκτικό σφάλμα. Βλέπετε στο τέλος θα το πιστέψουμε ότι έχουμε Δημοκρατία. Λυπάμαι, αηδιάζω και ντρέπομαι για την Δικαιοσύνη της χώρας μας που έχει καταστρατηγήσει κάθε δικονομικό μέτρο και νομική λογική προβαίνοντας σε νομικά λάθη που χρήζουν περισσότερης έρευνας από του δικαστικούς κύκλους. Είναι απορίας άξιον ότι ακόμη δεν ξεσηκώνεται κάποιος!!!!!!!!!! Γιατί τώρα γίνονται στον Μιχαλολιάκο, Λαγό, Παππά, Ηλιόπουλο, Γερμενή. Αύριο όμως θα έρθουν και στα σπίτια μας και επειδή θα διαφιλονικήσουμε με τον γείτονα μας και επειδή ο γείτονας μας θα είναι ξάδερφος ή θείος ή εγγονός ή θα έχει τελοσπάντων οποιοδήποτε συγγενικό η φιλικό δεσμό με τον Αντωνάκη.

Π.Ε. 

Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος από την ΝΔ: Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή

Καλησπέρα αδέρφια!!!

Είμαστε πιο φανατικοί από ποτέ!!!Οι πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί που φέρουν την ευθύνη της χρεωκοπίας αρθρογραφούν πως θα…βγουμε απο τη κρίση. Οι…. “αντιεξουσιαστες” είναι ΟΛΟΙ έξω τους δίνουν άδειες και μάλιστα τους κάνουν και….εορταστικό ρεβεγιόν!!!Οι «εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή. Ίσως θα έπρεπε να είχατε και εσείς μετοχές των ξένων τραπεζών, δεκάδες σπίτια, καταθέσεις κλπ.

Κανείς ψηφοφόρος και οπαδός, δεν έχει δεύτερες σκέψεις και πάλι θα ψηφίσουμε ΧΑ.  Είναι φανερό ότι θέλουν να μας βγάλουν εκτός νόμου.

Κρατάτε γερά και καλή δύναμη σε όλους!

ΑΜ

Η Ευρωζώνη, μία δήλωση της Μέρκελ και μια ομιλία μου στην βουλή το 2012 – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-ianouariou-2014#ixzz2qKDhYW3f

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.