Παραδοχή Κουρουμπλή: Δεν έχω πειστεί με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://youtu.be/JmsCySmcfWY]

Προβληματισμένος δήλωσε ο Κουρουμπλής για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις προφυλακίσεις των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα θέμα το οποίο έχει μια δυσκολία στη νομική του ερμηνεία, θέλει μια προσοχή η διαχείριση όλου αυτού του ζητήματος. Οι προφυλακίσεις αυτές, δεν ξέρω τί στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί. Έχω κάποιους προβληματισμούς. Εγώ πιστεύω ότι την Χρυσή Αυγή μπορείς να την καταπολεμήσεις με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους». Ενώ κλείνοντας επισήμανε το γεγονός ότι οι προφυλακίσεις και οι διώξεις μπορούν να γυρίσουν μπουμεραγκ στην κυβέρνηση.

Βεβαίως, πολύ καλά κάνει ο Κουρουμπλής και έχει προβληματισμούς, αφού δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Η όλη ιστορία, όπως το έχουμε ξαναπεί, είναι ένα επικοινωνιακό παίγνιο της κυβέρνησης, προκειμένου να υφαρπάξει ψηφαλάκια και ίσως, αν καταφέρει να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα, να προχωρήσει σε περαιτέρω αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-kouroumplh-den-echw-peistei-me-thn-upothesh-ths-chrushs-aughs-bin#ixzz2qSvt3hyE

Comments Off on Παραδοχή Κουρουμπλή: Δεν έχω πειστεί με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.