Αυτές είναι οι απολύσεις που έχουν υπογράψει Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και ΣΙΑ… (Από τον Ιούλιο τα γράφαμε…)

Η κυβέρνηση έχει υπογράψει την απομάκρυνση 6.000 υπαλλήλων από τους 25.000 της διαθεσιμότητας και 5.400 από διάφορες κατηγορίες του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Με καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημόσιων φορέων, αλλά και απομάκρυνση προσωπικού από τη δεξαμενή της διαθεσιμότητας, θα πραγματοποιηθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την έξοδο 11.400 εργαζομένων από το Δημόσιο εντός του 2014.
Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης προβλέπουν ότι για το 2014 θα απομακρυνθούν 6.000 υπάλληλοι από τους 25.000 της διαθεσιμότητας και 5.400 από τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα από διάφορες κατηγορίες.
Υ.Γ. Αφού μετατάξανε όλα τα λαμόγια – κομματόσκυλα (ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, στα υπουργεία και κατά τόπους διευθύνσεις του στενού δημόσιου τομέα – ακόμη και στα γραφεία εκπαίδευσης) που τον υπολογιστή τον έχουν για να καθρεφτίζονται στην οθόνη του και να χτενίζονται και να διορθώνουν το μακιγιάζ τους, θα απολύσουν όσους δουλεύουν…

Comments Off on Αυτές είναι οι απολύσεις που έχουν υπογράψει Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και ΣΙΑ… (Από τον Ιούλιο τα γράφαμε…)

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.