Α.Ματθαιόπουλος: Απαιτείται άμεση καταγγελία του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://youtu.be/PoyOXTQVe8Y]

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε επί της επίκαιρης επερώτησης σχετικά με την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το μνημόνιο, το οποίο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, έχει διαλύσει κυριολεκτικά την χώρα. Αν, επίσης, συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς που με γεωμετρική πρόοδο γίνονται όλο και πιο δυσάρεστοι, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Το μνημόνιο θέτει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο πρέπει η Ελλάδα να κινηθεί.

Το πώς, όμως θα κινηθεί η Ελλάδα όσον αφορά την οικονομία, την διοίκηση ή την Εθνική άμυνα, αφορά αποφάσεις που λαμβάνονται από ξένα κέντρα εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή καθορίζει και πάλι την θέση της ως αντιμνημονιακή, καθώς προτείνει θέσεις έξω του μνημονίου.

Επισήμανε, ακόμα, ότι έννοιες όπως ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση, που συζητούνται στην εν λόγω επίκαιρη επερώτηση, είναι ασυμβίβαστες με την γενικότερη φιλοσοφία του μνημονίου που επιβάλλει ύφεση σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή προτείνει πως η χώρα θα πρέπει να κινηθεί σε τρείς βασικούς άξονες.

Αρχικά, με καταγγελία του μνημονίου και την απόρριψη όλων των μέτρων που αυτό επιβάλλει, όπως και την στροφή στην εθνική πρωτογενή παραγωγή, η οποία με την σειρά της θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και θα οδηγηθούμε στην αυτάρκεια σε όλα τα απαραίτητα είδη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα γίνει μια ανταγωνιστική χώρα όσον αφορά τις ξένες αγορές. Σημαντική, επίσης, είναι και η ρύθμιση που πρέπει να γίνει στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος, ώστε οι τράπεζες να μην κεφαλοποιούνται εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.matthaiopoulos-apaiteitai-amesh-kataggelia-tou-mnhmoniou-binteo#ixzz2qjfhQSal

Comments Off on Α.Ματθαιόπουλος: Απαιτείται άμεση καταγγελία του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.