«ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ…

LiveLeak-dot-com-8c0_1389647110-article-2538471-1A9812D100000578-462_634x422

Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των διαφόρων φυλών διεξάγεται στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία κι όπως όλοι οι εμφύλιοι πόλεμοι, είναι «όποιος φάει τον άλλον». Κι αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι μεταφορική, στην περίπτωσή μας είναι κυριολεκτική!

Έτσι, σκηνές φρίκης κατέγραψε κάμερα με… πολυπολιτισμικούς κανίβαλους να περιφέρουν τα μέλη του σώματος ενός «εχθρού» σε κάποια πόλη της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας. Το εξαγριωμένο πλήθος κατέβασε με τη βία έναν άντρα και αφού τον έσυραν στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Αμέσως μετά, ο αφρικανός Ouandja Magloire γνωστός με το παρατσούκλι Mad Dog ολοκλήρωσε το φρικιαστικό έργο κατασπαράζοντας κυριολεκτικά το πόδι του!

Ο Magloire ανέφερε στο BBC ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα εκδίκησης για το φόνο της εγκύου γυναίκας του από ανθρώπους της φυλής του θύματος. «Έσπασαν την πόρτα και έσφαξαν το παιδί μου. Είχα υποσχεθεί ότι θα πάρω εκδίκηση», ανέφερε. Και πήρε, με τον τρόπο που ήξερε!

(ΥΓ): Ζήτω ο… πολυπολιτισμός!

πηγή

Comments Off on «ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ…

Filed under Διεθνή

Comments are closed.