Συνεχίζουν να αλωνίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη

Συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα έδωσε ο αντιπρόεδρος του ανθελληνικού κόμματος «ισότητας, ειρήνης και φιλίας», το οποίο έχουν συστήσει πρακτορίσκοι της Άγκυρας στη Θράκη προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα, Οζάν Αχμέτογλου. Οι δηλώσεις Αχμέτογλου συνιστούν ευθεία απειλή κατά της Ελλάδος, κατά τις κατευθυντήριες γραμμές του τούρκου υπ. Εξωτερικών Νταβούτογλου.

Ερωτηθείς για την στρατηγική της «τουρκικής» (έτσι την ονομάζουν οι σκοπιανοί) μειονότητας στις τοπικές εκλογές του Μαΐου, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των τουρκόφρονων απαντά: «οι δημοτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και στις 25 Μαΐου. Θα γίνει εκλογή δημάρχων σε 325 δήμους στην Ελλάδα. Οι περιοχές της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ως επί το πλείστον, κατοικούνται από την τουρκική μειονότητα, όπου υπάρχουν οκτώ δήμοι, εκ των οποίων στους τρεις ζούνε μόνο Τούρκοι και οι δήμαρχοι αυτό-προσδιορίζονται ως Τούρκοι». Κι όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη, βάφτισε την μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική», δίχως καμία αντίδραση από τις ελληνικές Αρχές. Άλλωστε για τις τελευταίες, προέχει να προχωρά η εκστρατεία συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής και η επιχείρηση να πειστούν οι Έλληνες πως η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση», η οποία στοχεύει στην «κατάλυση του πολιτεύματος».

«Τούρκοι πολίτες ζουν και σε άλλους δήμους στην ελληνική επικράτεια. Στην περιοχή αυτή, τη Δυτική Θράκη η τουρκική μειονότητα δεν έχει καμία πρόθεση να μποϊκοτάρει τις εκλογές. Η στρατηγική μας είναι να ακουσθεί η φωνή μας, η φωνή όλων των μειονοτήτων στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποστεί διώξεις κατά το παρελθόν. Εμείς έχουμε εκτεθεί σε πολιτική και οικονομική πίεση και σε διακρίσεις» συνέχισε ο Οζάν Αχμέτογλου, την ίδια ώρα κατά την οποία η αδρανής έναντι των τουρκικών προκλήσεων Χούντα του Μνημονίου, προφυλακίζει τον Αρχηγό και βουλευτές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με ανύπαρκτα ενοχοποιητικά στοιχεία, στερώντας τους το δικαίωμα να ασκούν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Βέβαια κατά τους ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν σαφώς περιορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τους προπαγανδιστές της τουρκοποίησης της Θράκης.

Ο προπαγανδιστής των τουρκικών θέσεων, στον οποίο το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας επιτρέπει να δρα ασύδοτα, απειλώντας την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος, δεν περιορίστηκε στα παραπάνω. Αντιθέτως έφτασε μέχρι του σημείου να απαιτήσει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, εκφράζοντας τις ίδιες ακριβώς θέσεις -όπως έχουν εκφρασθεί δια στόματος Ερντογάν- με εκείνες που προωθεί συλλήβδην και μεθοδικά το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών.

«Ζητάμε και επιμένουμε να επιλυθούν μια σειρά ζητημάτων. Πριν από όλα εμείς και οι άλλες μειονότητες θα πρέπει να εκπροσωπούνται  αναλογικά με τον πληθυσμό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και δεν θα αγωνιστούμε μόνο για τους τρεις δήμους που ανέφερα. Πρέπει να δούμε τι γίνεται και στις άλλες πόλεις, στην Αθήνα. Έτσι, οι Τούρκοι και οι Μουσουλμάνοι στην πρωτεύουσα δεν έχουν ούτε τζαμί ούτε κοιμητήριο. Αυτό δεν είναι ισότητα. Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η χώρα μας, αναμένουμε άμεσα λύσεις, είναι μια απαίτηση για τη δημοκρατία και την ανεκτικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει το σκοπιανικό δημοσίευμα, η επιρροή της μουσουλμανικής μειονότητας είναι περισσότερο ισχυρή σε παρασκηνιακό επίπεδο, φωτογραφίζοντας επί της ουσίας την δράση του τουρκικού προξενείου. Ενδεικτικός είναι εξάλλου ο επίλογος, στον οποίο οι σλάβοι παραχαράκτες της ιστορίας αναφέρουν πως «οι Μουσουλμάνοι της Θράκης θα συμμετάσχουν στις τοπικές εκλογές κυρίως μέσω της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κομμουνιστικού Κόμματος».

Κατά τ’ άλλα, οι πατριδοκάπηλοι είχαν το θράσος να κατηγορήσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για… εσχάτη προδοσία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizoun-na-alwnizoun-oi-praktores-ths-agkuras-sth-thrakh#ixzz2qmt76q9Z

Comments Off on Συνεχίζουν να αλωνίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.