Χρυσή Αυγή παντού! Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Παιονίας – Φωτορεπορτάζ

Χρυσή Αυγή παντού! Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Παιονίας - Φωτορεπορτάζ

Με την παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου από όλες τις τοπικές οργανώσεις της Μακεδονίας, καθώς και οι βουλευτές του Κινήματος Ηλίας Κασιδιάρης Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Αντώνης Γρέγος. Ακολούθησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με πρωτοφανή προσέλευση για τα δεδομένα της πόλης.

Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, οι Eθνικιστές δεν κάνουν πίσω, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανοίγει συνεχώς νέα γραφεία σε ολόκληρη την επικράτεια με πλήθος νέων συναγωνιστών να στηρίζουν τον δίκαιο Αγώνα μας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Η ακριτική τοπική οργάνωση Παιονίας στέλνεi αγωνιστικό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα από το νέο κάστρο του εθνικισμού και από σήμερα επίσημα πλέον ξεκινάει τους Εθνικούς Αγώνες.

Τοπική Οργάνωση Παιονίας
Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου
Σάββατο:12:00 – 14:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-mazikh-summetochh-sta-egkainia-twn-grafeiwn-ths-t.o.-pai#ixzz2qhM1eHPP

Comments Off on Χρυσή Αυγή παντού! Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Παιονίας – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.