Αλληλοκαρφώματα στην εγκληματική οργάνωση του Πασόκ – Ο Ζήγρας δίνει και τον Γιάννο Παπαντωνίου!

Αλληλοκαρφώματα στην εγκληματική οργάνωση του Πασόκ - Ο Ζήγρας δίνει και τον Γιάννο Παπαντωνίου!

Ο ξάδερφος του Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενός του Νίκος Ζήγρας δίνει στεγνά τον Γιάννο Παπαντωνίου ότι ακολούθησε ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον καταδικασμένο Άκη δείχνοντας ότι θα είναι ο δεύτερος υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ που θα ανοίξει λογαριασμούς με την δικαιοσύνη. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας Βλάσσης Καμπούρογλου εμπλεκόμενος στην υπόθεση των ΤΟR M1 δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και μετανιώνει που συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ ξεπλένοντας μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.

 «Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο» λέει χαρακτηριστικά στην «Real News» και κατηγορεί Αντώνη Κάντα ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και πως δεν μίλησε για το ρόλο του ιδίου και του κ. Τραυλού επί υπουργίας Παπαντωνίου:

«Θέλω να λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Ο κύριος Κάντας με την ομολογία του αποκάλυψε αρκετά, αλλά κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Κάλυψε τον τότε υπουργό και εξάδελφό μου, ο οποίος είχε εγκρίνει προσωπικά και σε συνεννόηση με τον κ. Σμπώκο την τοποθέτηση του κ. Κάντα στο υπουργείο. […] Ούτε μας μίλησε για τον κ. Τραυλό και τον ρόλο που επιτέλεσε ο κ. Κάντας επί υπουργίας του κ. Παπαντωνίου».

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει στοιχεία αλλά και ονόματα «μιζαδόρων». «Μετά την αποφυλάκισή μου έδωσα στοιχεία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς. […] Στοιχεία που δεν μπορώ να δώσω στη δημοσιότητα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι πως δόθηκαν μίζες στον εξάδελφό μου για τις προμήθειες των τζιπ ΕΛΒΟ-Mercedes, των τζιπ Hummer, των Zuzana, των Leopard», είπε μεταξύ άλλων. «Ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ’αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κύριος Φουάντ», πρόσθεσε.

«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας.

Η ομολογία Ζήγρα είναι πραγματικά κόλαφος για το καταρρέον Πασόκ. Ήδη δύο υπουργοί του εμπλέκονται σε μίζες εκατομμυρίων και το άλλοτε κραταιό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της πολιτικής εξαφάνισης. Η Χαριλάου Τρικούπη τρέμει τις αποκαλύψεις το ίδιο και ο Σαμαράς που συνεχίζει να καλύπτει τον Βενιζέλο, οι εξελίξεις έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό και θα σύντομα θα σημάνει το τέλος της αμαρτωλής συγκυβέρνησης που πνίγεται κυριολεκτικά από τα σκάνδαλα.

Αλήθεια με την ομολογία του Ζήγρα περί εγκληματικής οργάνωσης τι θα γίνει άραγε

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/allhlokarfwmata-sthn-egklhmatikh-organwsh-tou-pasok-o-zhgras-dinei-kai-ton#ixzz2qsZTxrkR

Comments Off on Αλληλοκαρφώματα στην εγκληματική οργάνωση του Πασόκ – Ο Ζήγρας δίνει και τον Γιάννο Παπαντωνίου!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.