Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ξεκινώντας από την εποχή που ο Αρχηγός της Χ.Α. για να βγεί στο δελτίο ειδήσεων του Χατζηνικολάου έστειλε εξώδικο, μέχρι και σήμερα, τα ΜΜΕ είναι απολύτως εχθρικά απέναντι στη Χ.Α. Είτε δεν παρουσιάζουν βουλευτές και θέσεις του κινήματος, είτε ψεύδονται ασυστόλως, παρουσιάζοντας οικτρά φωτομοντάζ, μισές αλήθειες, αλλά και κατασκευασμένα παραμύθια. Ένας χορός κιτρινισμού που ταΐζει τους τηλεθεατές κι ακροατές ένα χυμό ψεύδους καλοχτυπημένο όχι σε μίξερ αλλά σε μπετονιέρα των καναλαρχών-εργολάβων.

Παρόλα αυτά, δεν πετυχαίνουν το στόχο τους. Η Χ.Α. αντίθετα, συσπειρώνεται κι εξαπλώνεται.

Όταν αποτυγχάνουν τα σχέδια φίμωσης και λασπολογίας, το σύστημα χρησιμοποιεί ένα τελευταίο όπλο. Παρουσιάζει την αποτυχία του, σαν ένα μυστικό κι έξυπνο σχέδιο να προωθηθεί ο διωκόμενος με όχημα αυτή ακριβώς τη δίωξή του.

Αρχίζουν διάφοροι, δορυφόροι των κομμάτων να λένε πχ: «με αυτά που κάνουν, τους ανεβάζουν τα ποσοστά», «ο αποκλεισμός τους προσδίδει μυστικισμό κι έτσι ανεβαίνουν», «δεν τους φέρνουν τα κανάλια κι έτσι δεν μπορούμε να διαλύσουμε τα προγράμματα και τις ιδέες τους», «δεν ακούει ο κόσμος το λόγο τους κι έτσι τους στηρίζει χωρίς να ξέρει..» κι άλλα τέτοια αστεία και θλιβερά επιχειρήματα.

Δεν θα ασχοληθώ να τα καταρρίψω ένα προς ένα, αν και θα ήταν εύκολο..θα μπορούσα δηλαδή να σημειώσω ότι αν ακούει κάποιος τις ιδέες μου συνεχώς, αλλά προτιμά να υποστηρίξει κάποιες άλλες κρυμμένες που δεν τις ακούει, τότε αυτό σημαίνει πως οι ιδέες μου που ακούει, είναι απόλυτα γελοίες. Όχι, δεν θα αντιπαρατεθώ σε τόσο μικρά επιχειρήματα.

Θα κάνω κάτι πολύ ισχυρότερο. Θα αποκαλύψω σε αυτά τα πολιτικά μικρόβια, το λόγο για τον οποίο η Χ.Α. ανεβαίνει, παρόλη τη φίμωση των θέσεών της από τα κανάλια. Ο λόγος είναι αφοπλιστικά απλός.

Η Χ.Α. ανεβαίνει, διότι βρίσκεται ενεργή μέσα στη κοινωνία. Κάνει συνεχώς δράσεις ουσίας και δίνει το παράδειγμα.

Τιμά τις Εθνικές επετείους, μιλώντας για Αγώνα και Θυσία υπέρ Πατρίδος και σηκώνει περήφανα την Ελληνική σημαία, όταν στον αντίποδα οι άλλοι πολιτικοί φορείς, σχεδόν έσβησαν ακόμη κι από το λεξιλόγιό τους, τη λέξη πατρίδα και ή καίνε τη σημαία είτε υπερασπίζονται όποιον την καίει.

Αγωνίζεται όχι μόνο για ιστορικά εθνικά θέματα, αλλά γεμίζει δρόμους και πλατείες με τίμιες καρδιές αγωνιστών για τα σημερινά εθνικά προβλήματα, όταν στον αντίποδα οι άλλοι πολιτικοί φορείς τα κουκουλώνουν και ψεύδονται γι αυτά, διατάσσοντας πχ να κατεβάσουμε τη σημαία και να πούμε ότι την πήρε ο αέρας.

Στηλιτεύει κάθε ανθελληνική κίνηση των πολιτικών φορέων και των δουλικών τους, είτε αυτή είναι τουρκομογγόλικα serials στα κανάλια, είτε σχέδια τούρκων πρακτόρων, που έχουν εισχωρήσει ακόμη και μέσα στη βουλή, μεταμφιεσμένοι σε βουλευτές, είτε σχέδια διεθνών τοκογλύφων για αφαίμαξη του πλούτου των Ελλήνων.

Λέει την αλήθεια στο Λαό, για μίζες, επιδόματα, αρπαχτές, κλεψιές και απατεωνιές του πολιτικού συστήματος, όταν στον αντίποδα οι υπόλοιποι πολιτικοί φορείς κλέβουν ότι γυαλίζει, διορίζουν αδερφοξάδερφα και γκόμενες και λένε ψέματα ότι δήθεν, δεν τους φτάνουν τα σχεδόν 10.000 ευρώ που αμείβονται το μήνα, οι 2-3 συντάξεις που παίρνουν και τα εφάπαξ εκατομμυρίου που εισπράττουν. Ποσά και περιουσίες που το κορόιδο Λαός δεν πρόκειται να γευτεί ποτέ, κάτω από την κυριαρχία τους.

Εξασκεί αληθινό κοινοβουλευτικό έλεγχο, μην μασώντας τα λόγια της και φωνάζοντας δυνατά την αλήθεια μέσα στο κοινοβούλιο, χωρίς φόβο. Εργάζεται πραγματικά σαν κοινοβουλευτική ομάδα έχοντας κάνει πάνω από 2.000 επερωτήσεις και βρισκόμενη μέσα στη βουλή κι όχι μπεκροπίνοντας στα καφενεία και γκομενίζοντας στα γυμναστήρια της βουλής.

Εξαντλεί τους οικονομικούς πόρους της σε διανομές τροφίμων, ρουχισμού, αλλά και σε ειδικότερη κοινωνική βοήθεια, όπως Ιατρεία, Αιμοδοσίες, Νομική στήριξη και κοινωνική προσφορά, σε όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες, όταν στον αντίποδα οι υπόλοιποι πολιτικοί φορείς αγνοούν επιδεικτικά τους Έλληνες και μας έχουν μετατρέψει σε πολίτες β’ κατηγορίας μέσα στην ίδια μας τη χώρα, λούζοντας με προνόμια και ανοχή λαθρομετανάστες και διώκοντας τον Ελληνισμό, τη θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Αυτά ο Λαός δεν χρειάζεται ΜΜΕ για να τα μάθει. Δεν χρειάζεται ηλεκτρονικά εργαλεία για να τα επικοινωνήσει. Τα βλέπει καθημερινά δίπλα του.

Βλέπει εσάς να μας κοιτάτε με απαξία και να μας μιλάτε με το ζόρι, τυλιγμένοι στα μετάξια σας και κλεισμένοι στις λιμουζίνες σας.

Βλέπει και τη Χ.Α. να σας κυνηγά με όποιο μέσο μπορεί και να ζητά δικαίωση. Βλέπει τη Χ.Α. να πασχίζει για τον Έλληνα και τη Πατρίδα.

Βλέπει τους ΧΑυγίτες να φυλακίζονται, να τραυματίζονται να δολοφονούνται. Βλέπει τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες και τις γαλανόλευκες καρδιές να μάχονται, δίνοντας το παράδειγμα.

Έτσι ανεβάζει τα ποσοστά της. Και έτσι σιγά-σιγά να κερδίζει τις καρδιές του Λαού. Και έτσι μιαν ημέρα, μιαν πολύ κοντινή ημέρα, θα κερδίσει και τη ψυχή του Έθνους.

Ζήτω ο Αρχηγός.

Μυρμιδόνας

Πάνω από 1.000 Έλληνες στην εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αν.Μακεδονίας-Θράκης

Το 1981 ο M. Κουτσόγιωργας διέλυσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους . Αργότερα το ξανάφτιαξε το νομικό συμβούλιο του κράτους  με κομματικούς εγκαθέτους ! Ο τελευταίος στην ιεραρχία με γνώσεις πρωτοετούς φοιτητή ανέλαβε πρόεδρος ! όπως ακριβώς έγινε και στα πανεπιστήμια με τους ψευτο-καθηγητές που δεν είχαν γνώσεις να διδάξουν σε γυμνάσιο ! Μηνύστε τους όλους μαζί για παράβαση καθήκοντος και για την πρωτοφανή στα Ευρωπαϊκά νομικά χρονικά γνωμάτευση για την Λίστα Lagarde (κατ επιταγή της πολιτικής εξουσίας ) και έδωσαν την απίστευτη ερμηνεία ότι η λίστα ήταν προϊόν κλοπής και δεν είχε καμιά ουσιαστική αξία ενώ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ οτι είχε σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ που δεν είναι διεφθαρμένη

Γιάννης ο Αρειανός

Εφημερίδα «Δημοκρατία» για Σωτηρέλη: Ο υπασπιστής του Γιάννου προσπαθεί να θέσει εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή

Περίεργα πράματα ρε παιδιά!…. Το δημοκρατικότατο κοινοβούλιό μας ενοχλείται κάθε φορά που ακούει την αλήθεια… Μπράβο Κασιδιάρη!…μην σταματάς να τους τα χώνεις,  είναι κλεφταράδες και το ξέρουν, μόνο που τόσα χρόνια μας είχαν πείσει για το αντίθετο!… Μην σταματάς Κασιδιάρη, είμαστε μαζί σας και δεν θα κάνουμε πίσω, όσο κι αν απειλούν με στημένες δίκες και παράνομες φυλακίσεις, θα καθαρίσουμε τον τόπο από δαύτους!

Σταύρος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να σώσουν τους τοκογλύφους!

Έχουμε απέναντι μας σύσσωμο το κλεπτοκρατικό σύστημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το πόρισμα εναντίον της Χρυσής Αυγής το σύνταξε ο συντάκτης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και τώρα τις μεθοδεύσεις για την κήρυξη της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου τις έχει αναλάβει ο υπασπιστής του Γιάννου με τις μίζες. Σε συμβολικό και ουσιαστικό επίπεδο αυτά δείχνουν ότι είμαστε εμείς ενάντια στους κλέφτες, τους απατεώνες και τους επίορκους. Είμαστε εμείς ενάντια σε ό,τι σάπιο έχει η Ελληνική πολιτική σκηνή. Θα μπορούσα να το θέσω με πολύ λαϊκά λόγια, όμως χάριν ευγένειας θα πω ότι το σύστημα χρίζει ανακαίνισης «εκ βόθρων», όπως έλεγε και η ελληνική ταινία του 80. Εμείς έχουμε αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο και θα μας πολεμήσουν μέχρι τέλους οι εργολάβοι, οι «νταβατζήδες» και οι μιζαδόροι. Όμως θα τους νικήσουμε!

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-ianouariou-2014#ixzz2qvjUclQl

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.