Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου για τις ομιλίες των Συναγωνιστών Α.Ματθαιόπουλου και Κ.Μπαρμπαρούση – Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου για τις ομιλίες των Συναγωνιστών Α.Ματθαιόπουλου και Κ.Μπαρμπαρούση - Φωτορεπορτάζ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου η προγραμματισμένη ομιλία των συναγωνιστών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, Κ. Μπαρμπαρούση και Α. ΜατθαιόπουλουΠρέπει να τονίσουμε πως η προσέλευση του κόσμου στην Τ.Ο. Πύργου, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει αύξηση των δυνάμεών της στην Ηλεία και τα δύο γραφεία μας στο νομό (σε Πύργο και Βάρδα) όπως και οι δυνατοί πυρήνες σε Αμαλιάδα και Ολυμπία, θα παλέψουν για την επερχόμενη Εθνικιστική Νίκη!

Κατά την έναρξη των ομιλιών ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, τόνισε πως Χρυσή Αυγή Ηλείας, βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα και αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές για την παρουσία τους, έδωσε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε σε όλη αυτή την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έστησε το σύνολο του συνταγματικού τόξου, εναντίον της Χρυσής Αυγής και όπως τόνισε, όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί αυτοβούλως όλη αυτή η σκευωρία καταλύεται. Απόδειξη; Η αθώωση του συναγωνιστή, για την υπόθεση της λαϊκής του Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής Αρτέμης Ματθαιόπουλος , αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της ομιλίας Σαμαρά με ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος, έτσι ώστε να προφυλακίσει με εντολή του, τους επόμενους συναγωνιστές που θα βρίσκονταν ενώπιον του εισαγγελέα. Στην συνέχεια ανέλυσε το σχέδιο του Λαϊκού Συνδέσμου, για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια των σαμαροβενιζέλων.

Επισήμανε τέλος, πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και όλοι αυτοί που εγκλημάτησαν εναντίον του Ελληνικού λαού και εναντίων του νόμιμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή θα βρεθούν στη φυλακή. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανοικτή συζήτηση και ερωτήματα προς τους βουλευτές μας, ενώ στο τέλος σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sta-grafeia-ths-t.o.-purgou-gia-tis-omilies-twn-sunagwnistwn-a#ixzz3N02TGrb6

Comments Off on Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου για τις ομιλίες των Συναγωνιστών Α.Ματθαιόπουλου και Κ.Μπαρμπαρούση – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.