«Βήμα»: Η αρχή της μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με την ψήφιση του νέου μνημονίου

«Βήμα»: Η αρχή της μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με την ψήφιση του νέου μνημονίου

Γράφει ο Αντίοχος

«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει», λέει ο λαός μας. Και η διαφαινόμενη «μεγάλη συγκυβέρνηση» (οποιασδήποτε μορφής – ακόμα και με ψήφο ανοχής) νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί πίσω από την τεχνητή προεκλογική πόλωση – στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον (προερχόμενο από την αριστερά…) διευθυντή του ψυχάρειου «Βήματος», Καρακούση, η συνεργασία μεταξύ των δύο βασικών συστημικών πόλων θα αρχίσει από την ψήφιση του νέου Μνημονίου, που θα συνοδεύει (ως απαραίτητο αντάλλαγμα) την «προληπτική στήριξη» που θα μας παρέχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι:

«Και η νέα κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, θα βρεθεί απέναντι σε ένα Τοίχο που θα απαιτεί εφαρμογή των υπεσχημένων για να προσφέρει την πιστωτική γραμμή, την περιβόητη ECCL.

Αλλιώς θα βρεθεί σε ευρωπαϊκό κλοιό και μέγγενη ρευστότητας, ικανή να οδηγήσει σε νέα εθνική ήττα, με συνέπειες μη προσεγγίσιμες σήμερα.

Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει τι τον περιμένει.

Ο κ. Τσίπρας αντιθέτως πιστεύει ότι θα βρει στήριξη.

Αν κερδίσει τις εκλογές το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκασθεί, εντός ασφυκτικών προθεσμιών, να λάβει τα μέτρα γιατί δεν θα έχει άλλη επιλογή.

Το δυστύχημα είναι ότι πιθανόν να χρειασθεί τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας…».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς, Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bhma-h-archh-ths-meteklogikhs-sunergasias-nd-suriza-tha-ginei-me-thn-pshfis#ixzz3NJpNeoAs

Comments Off on «Βήμα»: Η αρχή της μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με την ψήφιση του νέου μνημονίου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.